The Soundabout

  • Band   /   Amsterdam
  • #Hip Hop #Reggae #Ska
  • Klinkt als Doe Maar, Def P & The Beatbusters, Red Hot Chilli Peppers
  • 1 geverifieerde boeking

Indicatie €150 - €600

Stuur een persoonlijk bericht naar The Soundabout

Check beschikbaarheid
The Soundabout, Hip Hop, Reggae, Ska band

The Soundabout is een enthousiaste Amsterdamse skaband die altijd voor een knallend feestje zorgt. Meer dan eens vergeleken met Doe Maar, maar dan anno 2016, met alle rap- funk- en ska-invloeden die sindsdien de muziekwereld hebben verrijkt. Live zorgen ze al sinds 2006 voor bezwete lichamen en gelukzalige glimlachen. Van poppodia tot kraakpanden, van studentenfeesten tot festivals, en van Alkmaar tot Winterswijk.

Na de EP Nooit Genoeg uit 2014 is het tijd voor de opvolger Stoorzender, die in de herfst van 2016 uitkomt. Muzikaal zetten ze de weg voort die ze op gegroeid zijn, van goed geschreven nummers met pakkende melodieën en teksten waar je duidelijk de rap-invloeden in terug hoort. Door de toevoeging van synthesizer en meerstemmige zang is het geheel weer een stap verder geëvolueerd. Tekstueel wordt de maatschappij nog altijd een spiegel voorgehouden, maar tegenwoordig durven ze ook zelf in die spiegel te kijken. Gelukkig worden deze introspectie in balans gehouden door zomerse feestnummers.

The Soundabout – dansbaar met diepgang

Muziek

Mijn Schuld

Solliciteren

Nooit Genoeg

Reviews

Boek The Soundabout en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

The Soundabout, Hip Hop, Reggae, Ska band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Peter

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over The Soundabout

The Soundabout is een band uit Amsterdam. The Soundabout speelt muziek in de genres Reggae, Ska & Hip Hop. The Soundabout heeft sinds de inschrijving op 01/10/2016 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van The Soundabout klinkt als: Doe Maar, Def P & The Beatbusters, Red Hot Chilli Peppers. Het repertoire van The Soundabout bestaat uit alleen eigen werk.

The Soundabout hanteert een richtprijs van €150 - €600 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.