The Sexy Spooners

  • Band   /   Groningen
  • #Ska #Reggae #Swing
  • Klinkt als Aggrolites, Doe Maar, Slackers

Indicatie €300

Stuur een persoonlijk bericht naar The Sexy Spooners

Check beschikbaarheid
The Sexy Spooners, Ska, Reggae, Swing band

In april 2017 zijn één sexy dame en vier knappe jongemannen samengekomen in hun thuishaven Groningen om een uitlaatklep te vinden voor hun creatieve energie, de band “The Sexy Spooners” was een feit. Door de soulklank van de zangeres, meerstemmige samenzang, strakke gitaar en drum, vintage orgel en melodieuze bas maken ze een aanstekelijke sound die je meeneemt naar de jaren ’60 van Jamaica.

The Sexy Spooners omschrijven hun eigen muziek als “Jamaican Rock ’N Roll”: een mix van rocksteady, ska, swing en reggae, met een vleugje hiphop. Zelfs de meer beladen teksten weten ze door middel van catchy melodieën met gevoel, plezier en energie te presenteren - waardoor je dagen later nog steeds vrolijk meezingt over relatieproblemen.

Dat het concept van The Sexy Spooners aanslaat, blijkt uit het behalen van de finale van de POPgroningen Talent Award 2018. Daarnaast zijn ze bezig met het opnemen van hun eerste EP.

Sluit je aan bij het stijgende aantal Spooners en laat je meevoeren op een muzikale reis door de tijd!

Muziek

The Sexy Spooners - Always ...

The Sexy Spooners - Please ...

The Sexy Spooners - Want Yo...

Reviews

The Sexy Spooners heeft nog geen reviews.

Contact

The Sexy Spooners, Ska, Reggae, Swing band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Halewijn

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over The Sexy Spooners

The Sexy Spooners is een band uit Groningen. The Sexy Spooners speelt muziek in de genres Ska, Reggae & Swing. The Sexy Spooners heeft sinds de inschrijving op 16/01/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van The Sexy Spooners klinkt als: Aggrolites, Doe Maar, Slackers. Het repertoire van The Sexy Spooners bestaat uit alleen eigen werk.

The Sexy Spooners hanteert een richtprijs van €300 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.