The Rockababes

  • Band   /   Zoetermeer/Bleiswijk
  • #Rock #Heavy metal #Pop
  • Klinkt als Foo Fighters, Alter Bridge

Indicatie €150 - €300

Stuur een persoonlijk bericht naar The Rockababes

Check beschikbaarheid
The Rockababes, Rock, Heavy metal, Pop band

Wij zijn The Rockababes en spelen nu zo’n 2 jaar samen. We zijn met 4 meiden en we spelen voornamelijk rock. Als je allemaal van dezelfde muziek houdt en ook nog eens vriendinnen bent dan wordt het wel een feestje op dat podium en dat is precies wat wij doen. We zijn goed op elkaar ingespeeld en hebben de grootste lol tijdens repetities en optredens. Daarom zouden we ook graag op meer optredens kunnen spelen zodat we iedereen van onze muziek en performance kunnen laten genieten, want dat vinden we erg belangrijk. We spelen zowel covers als eigen nummers. Muziek maken gaat om de plezier en dat is iets wat wij uitdrukken op dat podium!

Reviews

Boek The Rockababes en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

The Rockababes, Rock, Heavy metal, Pop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Kirsten

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over The Rockababes

The Rockababes is een band uit Zoetermeer/Bleiswijk . The Rockababes speelt muziek in de genres Rock, Heavy metal & Pop. The Rockababes heeft sinds de inschrijving op 10/09/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van The Rockababes klinkt als: Foo Fighters, Alter Bridge. Het repertoire van The Rockababes bestaat uit covers en eigen werk.

The Rockababes hanteert een richtprijs van €150 - €300 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.