The Refs

  (1)
  • Band   /   Alkmaar
  • #Indie Rock
  • Klinkt als The Stone Roses, Bombay Bicycle Club
  • 1 geverifieerde boeking

Indicatie €100 - €250

Stuur een persoonlijk bericht naar The Refs

Check beschikbaarheid
The Refs, Indie Rock band

The Refs zijn een jonge, driekoppige band bestaande uit Josua Vroegop (gitaar/zang), Stef Koenis (bas/toetsen/zang) en Mark Voschezang (drums). Hun muziek brengt frisse, opgewekte riffs met een atmosferisch geluid, in overeenstemming met moderne indie-rock giganten en de memorabele dagen van de Madchester scene.
Het in eigen beheer opgenomen 'Pasella (2013-2015)' is sinds 12 september te verkrijgen en te beluisteren op de website van The Refs.

Muziek

Visions

Watershed

Serene

Reviews

Door op 08/10/2014

The Refs speelden op de VrijmiboGigs, hier bij ons op kantoor. Ze spelen lekkere rock, op hun manier. De liedjes zijn rauw en hebben toch ook een lekker pop karakter. Tijdens het spelen merk je dat het vrienden zijn met een gezamenlijke passie. Ze zijn wel jong, dat merk je nog in hun performance. Maar ik zie het niet als een nadeel, in tegendeel, deze gasten staat nog een hoop moois te wachten en ik ben blij dat ze bij ons hebben gespeeld. Voor talentenpodia of speciale feesten is deze Indie Rock band uit Alkmaar een aangename verrassing!

Contact

The Refs, Indie Rock band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Maarten

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over The Refs

The Refs is een band uit Alkmaar. The Refs speelt muziek in de genres Indie Rock. The Refs heeft sinds de inschrijving op 06/08/2014 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van The Refs klinkt als: The Stone Roses, Bombay Bicycle Club. Het repertoire van The Refs bestaat uit alleen eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: The Refs krijgt 4.0 uit 5 sterren op basis van één review.

The Refs hanteert een richtprijs van €100 - €250 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.