The Red 1

  (8)
  • DJ   /   Amersfoort
  • #Techno #House #Deep house
  • Klinkt als Camelphat, Eli Brown, Will Clark, Vintage Culture, Adam Beyer, Julian Jeweil, Charlotte de Witte
  • 11 geverifieerde boekingen

Indicatie €50 - €500

Stuur een persoonlijk bericht naar The Red 1

Check beschikbaarheid
The Red 1, Techno, House, Deep house dj

Hey!
Ik zal me even voorstellen mijn naam is Ben Krijger ook wel bekend als The Red 1. Het hele DJ gebeuren begon eigenlijk allemaal toen ik 11 jaar was, een vriend van mij toen der tijd had een DJ controller gekocht en voor ik het wist stond ik samen met hem te hobbyen achter een draaitafeltje. Nu ben ik inmiddels 18 en draai ik al een paar jaar voor feesten.

Door de jaren heen heb ik veel verschillenden muziekstijlen leren kennen, dus ik ben van alle markten thuis.
Het liefst draai ik Techno of house, maar andere muziekstijlen zoals Electro House, Top 40 en Feestmuziek draai ik ook met volle passie.
Als je mij eenmaal geboekt hebt ga ik meteen aan de slag: Ik neem contact met u op zodat wij kunnen overleggen over de prijs, plek, datum en muziekstijl. Daarnaast draai ik ook nummers op verzoek.
​Op de dag van het feest kom ik ruim op tijd aan en ga ik al mijn spullen installeren (u kunt mij boeken in- of exclusief apparatuur).

Dus... Heeft u een feest gepland en mist u nog een DJ om het feest compleet te maken, twijfel dan niet en neem contact met mij op!

Groetjes,

Ben

Muziek

Will Clarke & MK - My Church

Adam Beyer Vs Pig&Dan - Atm...

Matroda - Revelation

Reviews

Door op 31/03/2019

DJ The Red 1 was weer kei goed op ons Foute Feest!! Bedankt Ben 💃🕺👯

Door op 05/03/2019

Wij waren super blij met deze dj tijdens ons carnaval feest. Heeft hier goed op in weten te spelen en heeft voor het eerst ooit de mensen in onze bar aan het dansen gekregen. Red1 is zeker een aanrader voor een succes tijdens je feest. Geluid op locatie was top! Bedankt voor de mooie avond!

Door op 10/02/2019

Mede dankzij The Red1 heeft mijn dochter een topfeest gehad. Een zeer flexibele DJ die zich heel goed weet aan te passen naar ieders wens en smaak. Een aanrader!

Contact

The Red 1, Techno, House, Deep house dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Ben

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over The Red 1

The Red 1 is een DJ uit Amersfoort. The Red 1 draait muziek in de stijlen Techno, House & Deep house. The Red 1 heeft sinds de inschrijving op 28/07/2017 in totaal 11 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van The Red 1 klinkt als: Camelphat, Eli Brown, Will Clark, Vintage Culture, Adam Beyer, Julian Jeweil, Charlotte de Witte. Het repertoire van The Red 1 bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: The Red 1 krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 8 reviews.

The Red 1 hanteert een richtprijs van €50 - €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.