The Recipe

  • Band   /   Amsterdam
  • #Rock
  • Klinkt als Calvin Harris, Coldplay, Justin Timberlake, Rihanna

Indicatie €3695 - €5495

Stuur een persoonlijk bericht naar The Recipe

Check beschikbaarheid
The Recipe, Rock band

De show The Recipe is en blijft vernieuwend! De band biedt een uniek recept van de vetste hits achter elkaar door, met een enorme dosis entertainment.

Liveband 2.0
The Recipe is de ultieme mix: een liveband die speelt zoals een DJ draait! De zanger en 2 zangeressen, ondersteund door 4 professionele topmuzikanten geven je een non-stop show vol pop, dance, rock en meer! De hits van nu aangevuld met classics uit de 90’s en 00’s: de band speelt altijd de beste set voor elk soort event.

Het maximale uit elke show halen betekent dat de band samen met het publiek een onvergetelijke belevenis creëert. Veel ervaring op alle mogelijke podia maar toch altijd fris: The Recipe biedt interactie, enthousiasme en energie.

XXL-show
Als het feest echt “to the next level” mag gaan! 7 LED-screens met op maat gemaakte visuals, lasershow, CO2-kanonnen en confetti-streamers zorgen, bovenop de standaard spectaculaire lichtshow voor een overweldigende totaalbeleving.

Reviews

Boek The Recipe en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

The Recipe, Rock band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Raimond

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over The Recipe

The Recipe is een band uit Amsterdam . The Recipe speelt muziek in de genres Rock. The Recipe heeft sinds de inschrijving op 31/01/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van The Recipe klinkt als: Calvin Harris, Coldplay, Justin Timberlake, Rihanna. Het repertoire van The Recipe bestaat uit alleen covers.

The Recipe hanteert een richtprijs van €3695 - €5495 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.