The Old Times Skifflers

Indicatie €350

Stuur een persoonlijk bericht naar The Old Times Skifflers

Check beschikbaarheid
The Old Times Skifflers, Akoestisch, Country, Volksmuziek band

Kortebeschrijving: Beste lezer, Bent u op zoek naar een band of artiest in de Folk hoek, dan komt deze mail precies op tijd, aangezien ik u attent wil maken op de mogelijkheid om Skiffle muziek in uw programma op te nemen. The Old Times Skifflers. Is een groep van 5 mannen die een muziekprogramma brengen gebaseerd op de Skiffle muziek. Het programma bestaat uit luchtige, verbindende teksten waarin ingegaan wordt op het ontstaan van de skiffle muziek en de invloed die die muziek heeft gehad op de hedendaagse popscene. En alles natuurlijk gelardeerd met een grap en een grol en natuurlijk veel skiffle muziek. Uitstapjes naar Ierse muziek, folk, blues of country zorgen voor een prima aanvulling van het programma. In de regio Zuidoost Drenthe treedt de groep regelmatig op bij verschillende culturele commissies. Ook radio Drenthe heeft de groep ontdekt in het cultuurprogramma Podium. Voor meer info over plaatsen waar ze gespeeld hebben verwijs ik naar de website.

Muziek

Singing the blues

Doe't maar in een emmertje

The last thing on my mind

Reviews

Boek The Old Times Skifflers en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

The Old Times Skifflers, Akoestisch, Country, Volksmuziek band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Rob

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over The Old Times Skifflers

The Old Times Skifflers is een band uit Emmen. The Old Times Skifflers speelt muziek in de genres Akoestisch, Country & Volksmuziek. The Old Times Skifflers heeft sinds de inschrijving op 08/12/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van The Old Times Skifflers klinkt als: Lonnie Donegan, Killkenny's, Dubliners. Het repertoire van The Old Times Skifflers bestaat uit covers en eigen werk.

The Old Times Skifflers hanteert een richtprijs van €350 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.