The Motown Marbles

  • Band   /   Amsterdam
  • #Coverband #Soul
  • Klinkt als Het geluid van jong Amerika

Indicatie €1250 - €1874

Stuur een persoonlijk bericht naar The Motown Marbles

Check beschikbaarheid
The Motown Marbles , Coverband, Soul band

Een geheel verzorgde, professionele, wervelende en oogverblindende show met de sound van de jaren 60 en 70: het geluid van jong Amerika.

The Motown Marbles gaan met u terug in de tijd; toen de radio de eerste soulklanken de keuken in blies en diezelfde klanken een ware revolutie in de muziekwereld teweeg brachten.

Deze dames staan met hun krachtige stemmen, zwierende jurken en swingende choreografieën garant voor een wervelende avond vol muzikale hoogtepunten: Geen dansvloer blijft ongeschonden!

The Motown Marbles zorgen altijd voor een passend repertoire bij uw evenement. Wenst u een korte muzikale verassing of een avondvullend programma? The Motown Marbles denken graag met u mee!

Muziek

Audio promo The Motown Marb...

Demo The Motown Marbles

Reviews

The Motown Marbles heeft nog geen reviews.

Contact

The Motown Marbles , Coverband, Soul band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Jeff

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over The Motown Marbles

The Motown Marbles is een band uit Amsterdam. The Motown Marbles speelt muziek in de genres Soul & Coverband. The Motown Marbles heeft sinds de inschrijving op 19/06/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van The Motown Marbles klinkt als: Het geluid van jong Amerika. Het repertoire van The Motown Marbles bestaat uit alleen covers.

The Motown Marbles hanteert een richtprijs van €1250 - €1874 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.