The Martial

  (1)
  • Soloartiest   /   Breda
  • #Singer-songwriter #Pop #Country
  • Klinkt als Hunter Hayes, Douwe Bob, Ilse DeLange, Sam Hunt
  • 1 geverifieerde boeking

Indicatie €300

Stuur een persoonlijk bericht naar The Martial

Check beschikbaarheid
The Martial, Singer-songwriter, Pop, Country soloartist

Met een achtergrond in zowel de stedelijke als plattelandse omgevingen van Breda, brengt The Martial een geluid dat evenwel toe te kennen is aan pop- als countrymuziek. De hedendaagse countrymuziek (Hunter Hayes, Dan + Shay, Sam Hunt) en de pop uit eind 90s (Backstreet Boys, *NSYNC) vormen de ondergrond van The Martial.

The Martial ontdekte songwriting op 15-jarige leeftijd. Met toen nog inspiratie van artiesten in het pop rock genre (3 Doors Down, The Fray, The Calling) schreef hij op deze leeftijd zijn eerste nummer op de middelbare school. Door de jaren heen heeft The Martial zich verdiept in songwriting en groeide uit tot multi-instrumentalist.

Singles ‘Another You’ en ‘Hideaway’ zijn de laatste twee nummers die de weg vormen richting de nieuwe muziek. Naast deze uitgebrachte singles en de demo 'Things Will Be Alright’ is The Martial onderweg naar een nieuw verhaal. Een reis naar de hoofdstad van de countrymuziek 'Nashville' staat daarbij op het verlanglijstje.

Contact

The Martial, Singer-songwriter, Pop, Country soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Mart

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over The Martial

The Martial is een solo-artiest uit Breda. The Martial maakt vooral muziek in de genres Country, Pop & Singer-songwriter. The Martial heeft sinds de inschrijving op 03/07/2014 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van The Martial klinkt als: Hunter Hayes, Douwe Bob, Ilse DeLange, Sam Hunt. Het repertoire van The Martial bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: The Martial krijgt 4.0 uit 5 sterren op basis van één review.

The Martial hanteert een richtprijs van €300 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.