The Local Boyzz

Indicatie €1000 - €2500

Stuur een persoonlijk bericht naar The Local Boyzz

Check beschikbaarheid
The Local Boyzz, Rock, Entertainment, Pop band

THE LOCAL BOYZZ is een explosief energieke, dynamische en flexibele partyband die weten hoe ze een feestje moeten maken, het publiek op hun hand krijgen en zullen niet stoppen totdat iedereen het gevoel heeft gekregen onderdeel van hun show te zijn geweest.

In hoog tempo vuurt de band een aaneenschakeling van nummer 1 hits vanuit de prehistorie tot nu op je af. Spice Girls, Bon Jovi, Ghostbusters, Europe, AC/DC, Dirty Disney en zelf Backstreet Boys, garanderen dat iedereen komt dansen, wil meezingen en blijft kijken, want in hun feestwereld vol mooie babes, glamour en Rock’n Roll valt heel wat te zien.

Volledig uitgedost in 80’s Glammrock-style met strakke leggings betreden zij het podium en bij grotere shows worden zelfs de ‘schaars geklede’ danseressen uit hun slaapkamers gehaald! Op menig festival, lokale feesttent, regionaal dorpsfeest, studentenfeest en hockeyfeest laat de band dan ook een spoor van intense oorgasmes achter. Worden deze vier ontzettend sexy en ongeremde projectielen losgelaten op een podium…

Muziek

INTRO - The Local Boyzz

Livin' on a Prayer - The Lo...

I want you to want me - The...

Reviews

Boek The Local Boyzz en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

The Local Boyzz, Rock, Entertainment, Pop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Daan

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over The Local Boyzz

The Local Boyzz is een band uit Haarlem. The Local Boyzz speelt muziek in de genres Rock, Entertainment & Pop. The Local Boyzz heeft sinds de inschrijving op 09/09/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van The Local Boyzz klinkt als: Een oorgasme. Het repertoire van The Local Boyzz bestaat uit alleen covers.

The Local Boyzz hanteert een richtprijs van €1000 - €2500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.