The Jukebox Pianist

Indicatie €395 - €595

Stuur een persoonlijk bericht naar The Jukebox Pianist

Check beschikbaarheid
The Jukebox Pianist, Piano show, Jazz, Pop soloartist

The Jukebox Pianist beheerst vrijwel elk genre en kan uw gasten muzikale uitstapjes laten beleven naar bijvoorbeeld pop, jazz, blues, licht klassiek maar ook filmmuziek of rustige achtergrondmuziek. Van bekende hits uit de Top-2000 tot een prachtige ballad of een gezellige meezinger. De subtiele klanken van de pianist brengen sfeer, zonder overheersend te zijn.

Het volume van zijn pianospel is naar wens aan te passen. Zo kunnen uw gasten gewoon met elkaar praten. The Jukebox Pianist voelt de sfeer aan van het moment en past het repertoire daarop aan. Als u wilt komen alle hits komen voorbij met een hoog sing-a-long-gehalte. Als u dit niet wilt, speelt hij uw favoriete muziek heerlijk op de achtergrond.

The Jukebox Pianist kan vrijwel alles naspelen op gehoor. Wat zijn oren horen, spelen zijn vingers. U bepaalt wat er wordt gespeeld: vraag uw favoriete nummer aan op een visitekaartje!

Muziek

Allround Pianist

Popsongs

Classics

Reviews

Boek The Jukebox Pianist en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

The Jukebox Pianist, Piano show, Jazz, Pop soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Jeroen

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over The Jukebox Pianist

The Jukebox Pianist is een solo-artiest uit Berkel-Enschot. The Jukebox Pianist maakt vooral muziek in de genres Piano show, Jazz & Pop. The Jukebox Pianist heeft sinds de inschrijving op 06/02/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van The Jukebox Pianist klinkt als: Pianist. Het repertoire van The Jukebox Pianist bestaat uit alleen covers.

The Jukebox Pianist hanteert een richtprijs van €395 - €595 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.