The John Mayer Tribute

  • Band   /   Borculo
  • #Tributeband
  • Klinkt als John Mayer

Indicatie €650 - €900

Stuur een persoonlijk bericht naar The John Mayer Tribute

Check beschikbaarheid
The John Mayer Tribute, Tributeband band

Met 10 noteringen in de Top 2000, 22 nummers in de Single Top 100, 15 platen op zak en 18 internationale muziekprijzen kun je wel stellen dat het een hitmonster is. Gewapend met zijn gitaar en zwoele stem pakt hij bij elke show het publiek in. Maar John Mayer is zeker meer dan die zoetsappige liedjesschrijver. Met een breed scala aan nummers en stijlen doen wij onze ode aan deze gitaarheld. Van het blues werk van zijn John Mayer Trio tot het akoestisch werk en natuurlijk zijn grootste hits brengen wij, wat volgens ons, zijn beste nummers zijn. Waak je voor gitaargeweld, vette solo’s en een dikke show met The John Mayer Tribute!

Reviews

Boek The John Mayer Tribute en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

The John Mayer Tribute, Tributeband band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Daan

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over The John Mayer Tribute

The John Mayer Tribute is een band uit Borculo. The John Mayer Tribute speelt muziek in de genres Tributeband. The John Mayer Tribute heeft sinds de inschrijving op 21/01/2020 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van The John Mayer Tribute klinkt als: John Mayer. Het repertoire van The John Mayer Tribute bestaat uit alleen covers.

The John Mayer Tribute hanteert een richtprijs van €650 - €900 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.