Wire District

  (2)
  • Band   /   Delft
  • #Pop #Hard Rock
  • Klinkt als Muse, Foo Fighters, Golden Earring, Red Hot Chili Peppers, Black Keys, Lenny Kravitz, Rage against the machine, ZZ Top
  • 3 geverifieerde boekingen

Indicatie €250 - €450

Stuur een persoonlijk bericht naar Wire District

Check beschikbaarheid
Wire District, Pop, Hard Rock band

Geïnspireerd door The Killers, Rage Against the Machine en Foo Fighters, is Wire District een frisse mix van melancholische zang, pompende ritmes en catchy riffs. De band werd opgericht in Delft en bestaat uit vijf enthousiaste muzikanten, elk met een bewezen staat van dienst op het gebied van live optredens.

Geworteld in de kabelfabriek waar de band zijn naam aan ontleent, streeft Wire District naar het creëren van connecties. Het publiek boeien is wat de band graag doet, door hen te boeien met haar rockachtige muziek met verrassende wendingen in tempo en complexiteit, en door het naast elkaar zetten van thema's in haar teksten zoals licht en donker, warm en koud, en het verliezen en vinden van jezelf.

Het jaar 2020 bracht het COVID-virus en de daaropvolgende lockdown, die de band dwong om creatief om te gaan met een veranderde wereld, samen met het overwinnen van praktische problemen. Dit heeft geleid tot de conceptie van de eerste EP getiteld 'Find a way', die een hoopvol verhaal vertelt over het vinden van iemands richting in het leven, door middel van acceptatie van de dingen zoals ze zijn en het hebben van een positieve blik vooruit.

"We kijken ernaar uit om onze nummers live te spelen en je verbeelding voor een moment vast te leggen".

We beschikken over een eigen PA tot ca. 150 personen.

Muziek

All is Said and Done

Find a Way

Bad Memories

Reviews

Door op 02/03/2018

The Engineers zijn en enthousiast en weten een goede interactie met het publiek voor elkaar krijgen.

Door op 06/12/2017

The Engineers hebben afgelopen november voor onze commissieleden van onze studievereniging een zeer fijn optreden neergezet. Alle commissieleden waren erg enthousiast en de sfeer zat er vanaf het begin gelijk goed in!

Contact

Wire District, Pop, Hard Rock band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Gerwin

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Wire District

Wire District is een band uit Delft. Wire District speelt muziek in de genres Pop & Hard Rock. Wire District heeft sinds de inschrijving op 16/02/2017 in totaal 3 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Wire District klinkt als: Muse, Foo Fighters, Golden Earring, Red Hot Chili Peppers, Black Keys, Lenny Kravitz, Rage against the machine, ZZ Top. Het repertoire van Wire District bestaat uit alleen eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Wire District krijgt 4.5 uit 5 sterren op basis van 2 reviews.

Wire District hanteert een richtprijs van €250 - €450 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.