The Engineers

  (2)
  • Band   /   Delft
  • #Pop #Rock
  • Klinkt als Muse, Foo Fighters, Golden Earring, Red Hot Chili Peppers, Black Keys, Lenny Kravitz, Rage against the machine, ZZ Top
  • 3 geverifieerde boekingen

Indicatie €425 - €649

Stuur een persoonlijk bericht naar The Engineers

Check beschikbaarheid
The Engineers, Pop, Rock band

Wij zijn The Engineers! 5 enthousiaste muzikanten uit de omgeving van Delft die catchy rock en pop covers van onder andere Lenny Kravitz, The Red Hot Chili Peppers, Golden Earring en The Black Keys spelen . Wij vinden het erg leuk om op te treden en een leuke show neer te zetten! Onze optredens zijn energiek en staan garant voor plezier. We beschikken over een eigen PA tot (150 man) en kunnen op aanvraag ook licht verzorgen. Mocht u geïnteresseerd zijn om ons te boeken, aarzel dan vooral niet om contact op te nemen.

Muziek

The Engineers - Dani Califo...

The Engineers - Lonely Boy

The Engineers - Song 2

Reviews

Door op 02/03/2018

The Engineers zijn en enthousiast en weten een goede interactie met het publiek voor elkaar krijgen.

Door op 06/12/2017

The Engineers hebben afgelopen november voor onze commissieleden van onze studievereniging een zeer fijn optreden neergezet. Alle commissieleden waren erg enthousiast en de sfeer zat er vanaf het begin gelijk goed in!

Contact

The Engineers, Pop, Rock band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Gerwin

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over The Engineers

The Engineers is een band uit Delft. The Engineers speelt muziek in de genres Pop & Rock. The Engineers heeft sinds de inschrijving op 16/02/2017 in totaal 3 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van The Engineers klinkt als: Muse, Foo Fighters, Golden Earring, Red Hot Chili Peppers, Black Keys, Lenny Kravitz, Rage against the machine, ZZ Top. Het repertoire van The Engineers bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: The Engineers krijgt 4.5 uit 5 sterren op basis van 2 reviews.

The Engineers hanteert een richtprijs van €425 - €649 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.