The DoMu Brothers

  • Band   /   Tilburg
  • #Funk #Rock #Soul
  • Klinkt als The Doobie Brothers, Phat Phunktion, Tower of Power, Toto, De Dijk, etc.

Indicatie €300 - €750

Stuur een persoonlijk bericht naar The DoMu Brothers

Check beschikbaarheid
The DoMu Brothers, Funk, Rock, Soul band

The DoMu Brothers is een 8-koppige coverband uit Tilburg, bestaand uit energieke, enthousiaste, jonge en ambitieuze muzikanten. De band, gevormd op de Academie voor Muziekeducatie te Tilburg, zorgt voor een geweldige sound en gave setlist om er altijd een super feest van te maken! Van Toto tot Marco Borsato tot Stevie Wonder tot Phat Phunktion, alles komt voorbij om de show zo gevarieerd mogelijk te maken.
Pop, Funk, Soul, Rock, Classic Rock, Rock ’N Roll..... voor elk optreden voor ieder wat wils!
The DoMu Brothers zijn ontstaan in juni 2017. Een groep muziekstudenten, bestaand uit aanstormend talent vanuit verschillende genres, stond te popelen om samen een groovende en strakke band te vormen! Ieder ervarend bandlid stelde zijn/haar repertoire voor en begonnen het te mixen! Zo komen we uit op een spetterende, strakke, swingende en gave setlist om op ieder feest te slagen. Dit toegevoegd met lekkere vocals, scheurende gitaren, gave grooves, een awesome blazersectie en veel plezier, zorgen wij voor een top evenement!
Listen To The Music and groove on!!

Muziek

live 2

live 3

Live

Reviews

Boek The DoMu Brothers en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

The DoMu Brothers, Funk, Rock, Soul band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Ricardo

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over The DoMu Brothers

The DoMu Brothers is een band uit Tilburg. The DoMu Brothers speelt muziek in de genres Funk, Rock & Soul. The DoMu Brothers heeft sinds de inschrijving op 05/09/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van The DoMu Brothers klinkt als: The Doobie Brothers, Phat Phunktion, Tower of Power, Toto, De Dijk, etc.. Het repertoire van The DoMu Brothers bestaat uit alleen covers.

The DoMu Brothers hanteert een richtprijs van €300 - €750 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.