The Crooked

  • Band   /   Sneek
  • #Rock #Alternatief #Punk
  • Klinkt als Foo Fighters, Green Day, Royal Republic, Highly Suspect

Indicatie €400

Stuur een persoonlijk bericht naar The Crooked

Check beschikbaarheid
The Crooked, Rock, Alternatief, Punk band

'Vanaf aanvang wordt het gaspedaal volledig ingetrapt en de bandleden laten die niet meer los. De groep beukt door tot het einde en lijkt goed te weten waar ze naar toe willen.'
- 3voor12/Friesland

Deze vierkoppige Alternatieve rock band brengt je een combinatie van stevige rock songs, die door de overliggende popelementen makkelijk blijven hangen. Verder hoor je af en toe invloeden van funk en blues terug in deze georganiseerde chaos .
Je zult invloeden terug horen van onder andere bands als Foo Fighters, Royal Republic, Highly Suspect , Rage Against The Machine en Green Day.

Stevige drums, opzwepende baspartijen worden keihard in je gezicht geblazen en de ene naar de andere vette gitaarrif wordt naar je oren geslingerd. Dit in combinatie met de rauwe zang en de kleurrijke meerstemmigheid, Maakt de sound van The Crooked compleet!

De band heeft afgelopen jaar de wedstrijden 'Slag om Sneek' en 'Talent naar de tent' gewonnen, Ook hebben ze dit jaar gespeeld op o.a. Eurosonic, Bevrijdingsfestival Leeuwarden, Westerpop en prime time op het Dicky Woodstock festival. Verder worden de eerste singles ''Coming Down'' en ''Times Like These'' goed ontvangen door de regionale pers. Deze singles zijn afkomstig van de eerste EP ''Time will tell'' uitgebracht op 21 september 2018. Deze release ging samen met een zeer succesvolle release show in Bolwerk in Sneek.

Live zijn ze een genot om naar te kijken en te luisteren. The Crooked is een strakke live band met een hoog energie gehalte.
Ieder optreden zetten ze een show neer met veel entertainment en muzikale hoogstandjes! Je blijft niet stil staan bij een show van The Crooked!

Muziek

The Crooked - Coming Down

The Crooked - Getting It Loose

The Crooked - Times Like These

Reviews

Boek The Crooked en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

The Crooked, Rock, Alternatief, Punk band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Gerrit-Jan

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over The Crooked

The Crooked is een band uit Sneek. The Crooked speelt muziek in de genres Rock, Alternatief & Punk. The Crooked heeft sinds de inschrijving op 22/01/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van The Crooked klinkt als: Foo Fighters, Green Day, Royal Republic, Highly Suspect. Het repertoire van The Crooked bestaat uit alleen eigen werk.

The Crooked hanteert een richtprijs van €400 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.