The Containers

  • Band   /   Breda
  • #Rock #Pop
  • Klinkt als Muse, Editors, John Mayer, Kensington, Prince, Joe Bonamassa, Nothing But Thieves, Good Charlotte, ook nederlandstalig

Indicatie €500 - €1400

Stuur een persoonlijk bericht naar The Containers

Check beschikbaarheid
The Containers, Rock, Pop band

The Containers is een band die doelbewust gemiddeld 1 tot 3 keer per maand een live optreden weggeeft. Het repertoire is fris: varieert van vrij nieuwe nummers tot een paar oudjes. Herkenbaarheid staat voorop maar er zijn genoeg uitzonderingen om het publiek nieuwsgierig te prikkelen en te zorgen dat The Containers niet die band zijn die alleen maar die nummers spelen die alle andere coverbands al doen. En niet onbelangrijk: de boeker krijgt waar voor zijn geld!

Muziek

Papillon (Editors cover)

Heartbreak Warfare

Met Hart en Ziel

Reviews

Boek The Containers en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

The Containers, Rock, Pop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Jan

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over The Containers

The Containers is een band uit Breda. The Containers speelt muziek in de genres Rock & Pop. The Containers heeft sinds de inschrijving op 13/12/2016 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van The Containers klinkt als: Muse, Editors, John Mayer, Kensington, Prince, Joe Bonamassa, Nothing But Thieves, Good Charlotte, ook nederlandstalig. Het repertoire van The Containers bestaat uit alleen covers.

The Containers hanteert een richtprijs van €500 - €1400 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.