The Black Veins

Indicatie €350

Stuur een persoonlijk bericht naar The Black Veins

Check beschikbaarheid
The Black Veins, Rock, Alternatief band

The Black Veins is een band die rockmuziek maakt met invloeden uit de blueswereld. Het trio speelt sinds 2014 door het hele land en weet op te vallen met een energiek, herkenbaar en rauw geluid dat doet denken aan Jack White, Triggerfinger en Iggy Pop. Nadat The Black Veins op festivals speelde als Kaderock, PleuropSonic en het Eendrachtsfestival is het nu tijd voor de volgende stap: een debuutalbum opnemen!

The Black Veins bestaat uit Lesley Warendorff (zang/gitaar), Josine van der Splinter (bas) en Benjamin Lampe (drums).

De pers over The Black Veins:
“Een goedgevuld Paardcafé wordt geconfronteerd met een hard en knap staaltje eigentijds rockwerk. Dit power trio bewijst dat je geen zes gitaren nodig hebt om een nummer neer te zetten.” – 3voor12 Den Haag over het debuutoptreden in het Paard Café.

“Het drietal gaat volledig in de rock op die af en toe wat psychotisch aandoet. Veel catchy elementen en een dosis instrumentaal en vocaal geweld.” – 3voor12 Den Haag over het optreden op Kaderock.

“Deze 3-mans formatie (met een bassiste) heeft ons positief verrast. Ze beloofden explosieve zanglijnen, pakkende gitaarriffs, vuige baslijnen en stevige drumpartijen vol vuur en verrassingen, dit werd volledig waargemaakt!” – Maxazine.nl over het optreden op het Eendrachtsfestival.

Muziek

Fluffy Dog

Star

Sky Above Me

Reviews

Boek The Black Veins en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

The Black Veins, Rock, Alternatief band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Lesley

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over The Black Veins

The Black Veins is een band uit Den Haag. The Black Veins speelt muziek in de genres Alternatief & Rock. The Black Veins heeft sinds de inschrijving op 26/10/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van The Black Veins klinkt als: Rock. Het repertoire van The Black Veins bestaat uit alleen eigen werk.

The Black Veins hanteert een richtprijs van €350 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.