the Basic Boys

Indicatie €100 - €200

Stuur een persoonlijk bericht naar the Basic Boys

Check beschikbaarheid
the Basic Boys, Dance, Dancehall, Hip Hop dj

DJ set the Basic Boys

Billen schuren op onvervalste Reggaeton, old school ‘90 Hip Hop of vette Dance tracks? Dit kan op de live DJ set van The Basic Boys. Geboren op de campings van Down the Rabbit Hole.

Naast deze set wordt er in de XL versie uitgepakt met live instrumenten. De DJ’s nemen plaats achter een real live drumkit of gebruiken gitaren om te grooven op de dikke beats. Show je beste dansmoves!

“The Basic Boys draaien alles, dus voor elk feestje wat wils. Hier een selectie uit de andere genres van de Boys: ‘60 hits, ‘70 disco/funk, ‘80 classics, ‘90 dance en rockbands, dirty ‘00. Time to Partyy!”

Muziek

the Basic Boys promo 2020

the Basic Boys 2

Reviews

Boek the Basic Boys en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

the Basic Boys, Dance, Dancehall, Hip Hop dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Chris

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over the Basic Boys

the Basic Boys is een DJ uit Dordrecht. the Basic Boys draait muziek in de stijlen Dance, Dancehall & Hip Hop. the Basic Boys heeft sinds de inschrijving op 11/12/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van the Basic Boys klinkt als: DJ, party, bruiloft, feestjes, all round. Het repertoire van the Basic Boys bestaat uit alleen covers.

the Basic Boys hanteert een richtprijs van €100 - €200 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.