The Bankrupt Boys

Indicatie €450 - €850

Stuur een persoonlijk bericht naar The Bankrupt Boys

Check beschikbaarheid
The Bankrupt Boys, Rock 'n Roll, Rock, Blues band

Sinds 2018 trekken deze 3 muzikale vrienden door het land. Met een mix van opzwepende Rock 'n Roll, Blues, Country en Psychedelische Bluesrock vertolken zij de muziek van hun persoonlijke helden zoals: JJ Cale, Jimi Hendrix, Stevie Ray Vaughan, Creedence Clearwater Revival, Johnny Cash, The Rolling Stones en vele anderen. In 2019 zijn er 2 singles uitkomen genaamd: The Bankrupt Boys' & 'RamPamPamPam'. In 2019 won de band de felbegeerd 'Abiant Podium Award' voor aanstormend talent. Hierdoor verzekerden zij zich van een plaats op het hoofdpodium tijdens het Veenhoop Festival in 2020

Muziek

The Bankrupt Boys

1st Single

RAMPAMPAMPAM

Reviews

Boek The Bankrupt Boys en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

The Bankrupt Boys, Rock 'n Roll, Rock, Blues band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Evan

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over The Bankrupt Boys

The Bankrupt Boys is een band uit Bitgum. The Bankrupt Boys speelt muziek in de genres Rock 'n Roll, Rock & Blues. The Bankrupt Boys heeft sinds de inschrijving op 30/10/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van The Bankrupt Boys klinkt als: Johnny Cash, Elvis, CCR, The Rolling Stones.. Het repertoire van The Bankrupt Boys bestaat uit covers en eigen werk.

The Bankrupt Boys hanteert een richtprijs van €450 - €850 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.