Talkin' Blues

Indicatie €500 - €1200

Stuur een persoonlijk bericht naar Talkin' Blues

Check beschikbaarheid
Talkin' Blues, Tributeband, Blues, 60s band

Talkin’ Blues
Is een band van een aantal Haagsche muzikanten die een ode aan de legendarische BB King brengen. Ontstaan december 2016 als een gelegenheidsband tijdens Jazz in de Gracht, The Hague.
Deze relatief nieuwe band houdt op niet mis te verstane wijze de herinnering aan Blues legende B.B. King levend. Het repertoire bevat alle klassiekers van deze meestergitarist en performer die in 2015 overleed na een carrière van ruim 60 jaar.
Inmiddels is de band ‘gegroeid’ en niet alleen een z.g. Tribute band meer maar zijn ook andere Blues klassiekers te horen.
De band bestaat uit Peter Langerak: vocals/Gitaar, Tjaart Venema: keys, Paul Robbert: bass, Sammy de Fretes: drums. De eerste opnames zijn inmiddels gemaakt en video’s zijn ‘online’. De Band is tevens te boeken met de Delta Ladies als koor. The Thrill is here!

Muziek

I Like To Live The Love

When Love Comes to Town

Let The Good Times Roll

Reviews

Boek Talkin' Blues en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Talkin' Blues, Tributeband, Blues, 60s band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Peter

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Talkin' Blues

Talkin' Blues is een band uit Den Haag. Talkin' Blues speelt muziek in de genres Tributeband, Blues & 60s. Talkin' Blues heeft sinds de inschrijving op 16/09/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Talkin' Blues klinkt als: BB King, Blues. Het repertoire van Talkin' Blues bestaat uit covers en eigen werk.

Talkin' Blues hanteert een richtprijs van €500 - €1200 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.