't Luchtorkest

  (6)
  • Band   /   Zeist
  • #Pop #Blues #Coverband
  • Klinkt als De leukste coverband van midden-Nederland!
  • 8 geverifieerde boekingen

Indicatie €1300

Stuur een persoonlijk bericht naar 't Luchtorkest

Check beschikbaarheid
't Luchtorkest, Pop, Blues, Coverband band

’t Luchtorkest staat met ruim tien muzikanten garant voor een succesvol optreden dat het publiek lang zal blijven bijstaan. De band is in 2009 ontstaan op de middelbare school in Zeist. Nadat zij elkaars muzikale kwaliteiten hebben ontdekt in het schoolorkest, hebben zij zich verder ontwikkeld tot een volwaardige coverband bestaande uit een zanger/gitarist, zangeres, twee trompettisten, twee altsaxofonistes, een trombonist, toetsenist, basgitarist en drummer.

De band treedt regelmatig op in het land met een repertoire variërend van oude, maar grote hits met een lekkere pop/rock laag en stevige noten van het vijftal blazers tot heedendaagse popplaten, meezingers en feestnummers.

Grote namen als Ray Charles en Elvis Presley worden op een optreden gemengd, vergeleken en verheerlijkt met popnummers van Caro Emerald, Alain Clark en Waylon, en barst het feest los met strakke bewerkingen van bekende feestnummers van o.a. Guus Meeuwis, de Lawineboys en Tina Turner.

’t Luchtorkest heeft haar naam al op diverse toonaangevende podia gevestigd en verschillende prijzen in de wacht gesleept. Zo is zij winnaar van de ‘’Clash of the Coverbands Regio West’’, is zij verkozen tot UIT-band 2013, en mag zij zich één van de leukste coverbands van Midden-Nederland noemen!

Van bruiloften, horeca-gelegenheden en bedrijfsfeesten tot grote evenementen en festivals, ’t Luchtorkest speelt overal ’t dak eraf!

Haar 3 prioriteiten zijn: het maken van muziek die vooral lekker klinkt, het neerzetten van een sterke blazerssectie met uitmuntende solo’s en het creëren van een sfeer waar je een kick van krijgt!

Muziek

't Luchtorkest - Walking on...

't Luchtorkest - Jailhouse ...

't Luchtorkest - I've got t...

Reviews

Door op 05/12/2018

We hebben 't Luchtorkest geboekt voor de reünie van een middelbare school. Een pittige doelgroep, want de leeftijden lopen enorm uiteen. De band was een enorm succes (zelfs de oude voetjes gingen van de vloer!). Ze verzorgden een geweldige show en creëerden echt een feest sfeer! Ook het contact met de band, voorafgaand aan het feest, was heel fijn. Zeker een aanrader, ik boek ze het liefst alweer gelijk voor de volgende reünie!

Door op 16/09/2018

Het was top georganiseerd, heel goed contact en perfect op tijd. Avond zelf was perfect, bandleden voelden sfeer perfect aan en gaven een waanzinnig optreden.

Door op 29/05/2018

We zijn met alle 150 gasten van ons huwelijk drie uur lang volledig uit ons dak gegaan. Geen moment spijt gehad. Wel veel spierpijn. Ze hebben gave nummers, zijn enthousiast, en zijn met tien man goed aanwezig!

Contact

't Luchtorkest, Pop, Blues, Coverband band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Rene

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over 't Luchtorkest

't Luchtorkest is een band uit Zeist. 't Luchtorkest speelt muziek in de genres Pop, Blues & Coverband. 't Luchtorkest heeft sinds de inschrijving op 17/11/2015 in totaal 8 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van 't Luchtorkest klinkt als: De leukste coverband van midden-Nederland!. Het repertoire van 't Luchtorkest bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: 't Luchtorkest krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van 6 reviews.

't Luchtorkest hanteert een richtprijs van €1300 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.