Swing & Tell

  (2)
  • Band   /   Amsterdam
  • #Rockabilly #Jazz #Rock 'n Roll
  • Klinkt als Geïnspireerd door Amerikaanse dames uit de jaren '50 als Etta James, Sarah Vaughan en Ella Mae Morse.
  • 2 geverifieerde boekingen

Indicatie €1000 - €1750

Stuur een persoonlijk bericht naar Swing & Tell

Check beschikbaarheid
Swing & Tell, Rockabilly, Jazz, Rock 'n Roll band

Swing waarbij stilstaan of -zitten onmogelijk is, blues die je voelt in je botten en een toefje jazz om bij weg te zwijmelen. De band Swing & Tell brengt geweldige vergeten nummers van Amerikaanse zangeressen uit de jaren ’50 en ’60 en allerlei weetjes over de dames achter de songs als daar ruimte voor is.
Altijd al willen weten waarom Etta James haar haar zo blond droeg? En wie het bijzondere eerste publiek van Kay Starr was? Kijk en luister naar Swing & Tell voor sappige feitjes, grappige anekdotes en natuurlijk voor de vrolijke opzwepende muziek.

Swing & Tell heeft intussen op te gekke plekken mogen spelen en we hopen dat daar nog heel veel mooie locaties aan toegevoegd mogen worden. Misschien wel op uw feest!

Paradiso - Amsterdam
P60 - Amstelveen
AZ Stadion - Alkmaar
Grote Markt - Haarlem
Stadsschouwburg - Amsterdam
De Spiegeltent - Gouda
Rollende Keukens - Amsterdam
Stiels Muziekcafé - Haarlem
Wonder's - Zaandam
SS Rotterdam - Rotterdam
Erasmuspark - Amsterdam
De Rusthoek - Bloemendaal

Muziek

A Sunday Kind Of Love

One More Time

So Many Beautiful Men

Reviews

Door op 22/01/2018

Op 12 november 2017 trad Swing & Tell op in ons Meer Jazz Café Hotel De Rustende Jager in Nieuw – Vennep. Een bomvolle zaal! De circa 200 bezoekers hebben genoten van het enthousiast gebrachte programma van Swing & Tell. Lekkere vlotte swingende songs die uitnodigde om mee te zingen en te dansen. Het feestje barstte al snel los. Het boeken waard!
Sonja Reckewell – St. Meer Jazz

Door op 04/01/2018

Swing & Tell zette een topsfeer neer op onze buitenbruiloft rond de borrel en het diner. We hebben alleen maar goede reacties gehad van onze gasten. Vrolijke en swingende muziek, maar niet te overheersend. Het weer was bijster slecht tijdens onze bruiloft, maar dat deerde de band niet om toch een goed feest bij neer te zetten. Dank voor jullie flexibiliteit en professionaliteit!

Contact

Swing & Tell, Rockabilly, Jazz, Rock 'n Roll band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Linda

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Swing & Tell

Swing & Tell is een band uit Amsterdam. Swing & Tell speelt muziek in de genres Rockabilly, Jazz & Rock 'n Roll. Swing & Tell heeft sinds de inschrijving op 15/11/2015 in totaal 2 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Swing & Tell klinkt als: Geïnspireerd door Amerikaanse dames uit de jaren '50 als Etta James, Sarah Vaughan en Ella Mae Morse.. Het repertoire van Swing & Tell bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Swing & Tell krijgt 4.5 uit 5 sterren op basis van 2 reviews.

Swing & Tell hanteert een richtprijs van €1000 - €1750 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.