The Cala Swing Project

  • Ensemble   /   Amsterdam
  • #Jazz #Pop #Latin
  • Klinkt als Disco, Donna Summer, George Michael, Michael Buble, Justin Timberlake, Dixieland Boys, Ella Fitzgerald

Indicatie €550

Stuur een persoonlijk bericht naar The Cala Swing Project

Check beschikbaarheid
The Cala Swing Project , Jazz, Pop, Latin ensemble

Met zijn tweeën op pad hebben we de leukste avonturen beleefd. Van ingevlogen worden voor een Chinese bruiloft in New York, naar optredens in het stadhuis van Pisa of op het strand van Mallorca. Nederland is natuurlijk onze thuisbasis en ook daar hebben we op fantastische events mogen zingen. U kunt ons boeken voor twee programma's: Het "Weddingplan" en onze "Swing Night":

Het "Weddingplan" is uitermate geschikt voor uw (bruiloft)feest, ceremonie, opening of borrel. Ons optreden bestaat uit een divers repertoire van duetten en verschillende solo songs die we regelmatig vernieuwen. Van pop, disco, jazz en soul tot Latijns Amerikaans en Italiaans. Door onze achtergrond (Spaans/Nederlands) en ervaring zijn we allround. We bouwen ons programma altijd op naar hoe de sfeer van de avond loopt. Van ballads, naar een eerste dans tot aan het feest. Heeft u een speciale wens? Een verzoekje is mogelijk en dat bespreken we graag.

Tijdens onze "Swing Night" dompelt u zich onder in de swingmuziek van de 'jaren 20 tot en met 60. Van the Roaring Twenties, tot de swing van crooners als Frank Sinatra en Ella Fitzgerald. De sound van toen nemen we met nieuwe nummers in een retro jasje mee naar de tijd van nu. Met songs van bijvoorbeeld Amy Winehouse, Caro Emerald en Postmodern Jukebox. Kijkt u vooral even naar de voorbeelden op onze pagina!

Muziek

Can't Stop the Feeling

Crazy

Crazy Little Thing Called Love

Foto's

Reviews

Boek The Cala Swing Project en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

The Cala Swing Project , Jazz, Pop, Latin ensemble

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Raoul

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over The Cala Swing Project

The Cala Swing Project is een ensemble uit Amsterdam . The Cala Swing Project speelt muziek in de stijlen Jazz, Pop & Latin. The Cala Swing Project heeft sinds de inschrijving op 29/08/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van The Cala Swing Project klinkt als: Disco, Donna Summer, George Michael, Michael Buble, Justin Timberlake, Dixieland Boys, Ella Fitzgerald . Het repertoire van The Cala Swing Project bestaat uit alleen covers.

The Cala Swing Project hanteert een richtprijs van €550 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.