The Cala Swing Project

  • Soloartiest   /   Amsterdam
  • #Jazz #Pop #Latin
  • Klinkt als Disco, Donna Summer, George Michael, Michael Buble, Justin Timberlake, Dixieland Boys, Ella Fitzgerald

Indicatie €595

Stuur een persoonlijk bericht naar The Cala Swing Project

Check beschikbaarheid
The Cala Swing Project , Jazz, Pop, Latin soloartist

Met zijn tweeën op pad hebben we de leukste avonturen beleefd. Van ingevlogen worden voor een Chinese bruiloft in New York, naar optredens in het stadhuis van Pisa of op het strand van Mallorca. Nederland is natuurlijk onze thuisbasis en ook daar hebben we op fantastische events mogen zingen.

Ons repertoire is divers. Van pop, disco, jazz en soul tot Latijns Amerikaans en Italiaans. Uitermate geschikt voor uw (bruilofts)feest, ceremonie, opening of borrel. Op de achtergrond of juist de voetjes van de vloer? Veel is mogelijk en dat bespreken we graag. Een andere optie om u onder te dompelen in de 'jaren 20. Wij verzorgen een avond muziek in de stijl van de Roaring Twenties. Kijkt u vooral even naar de voorbeelden en stuur een bericht om uw wensen aan te geven. We kijken wat er mogelijk is en zetten samen een mooi programma in elkaar!

Muziek

Can't Stop the Feeling

Crazy

Crazy Little Thing Called Love

Foto's

Reviews

Boek The Cala Swing Project en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

The Cala Swing Project , Jazz, Pop, Latin soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Raoul

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over The Cala Swing Project

The Cala Swing Project is een solo-artiest uit Amsterdam . The Cala Swing Project maakt vooral muziek in de genres Jazz, Pop & Latin. The Cala Swing Project heeft sinds de inschrijving op 29/08/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van The Cala Swing Project klinkt als: Disco, Donna Summer, George Michael, Michael Buble, Justin Timberlake, Dixieland Boys, Ella Fitzgerald . Het repertoire van The Cala Swing Project bestaat uit alleen covers.

The Cala Swing Project hanteert een richtprijs van €595 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.