The Cala Swing Project

  • Soloartiest   /   Amsterdam
  • #Jazz #Pop #Soul
  • Klinkt als Andrew Sisters, Postmodern Jukebox, Michael Buble, Frank Sinatra, Dixieland Boys, Ella Fitzgerald, Diana Krall

Indicatie €150 - €800

Stuur een persoonlijk bericht naar The Cala Swing Project

Check beschikbaarheid
The Cala Swing Project , Jazz, Pop, Soul soloartist

The Cala Swing Project ontstond toen vrienden Felipa en Raoul werden gevraagd om op een grote bruiloft op Mallorca op te treden. Omdat ze al eerder regelmatig samen op het podium stonden en de hernieuwde samenwerking zó goed beviel werd the Cala Swing Project geboren. Naar het zonnige strand op Mallorca waar de bruiloft gegeven werd! Hun voorliefde voor de mix van jazz, pop en soul levert een energieke performance op die knipoogt naar de gouden tijden van swing era mét een vleugje zuidelijk temperament (beiden zingen door hun achtergrond en ervaring naast Engels ook in zowel Spaans als Italiaans). Felipa en Raoul zijn afgestudeerd aan een jazz/pop muziekopleiding en hebben ruime ervaring met optreden in binnen- en buitenland. Zoals de Caribische eilanden, Denemarken, Slovenië, Spanje en natuurlijk op vele plekken in Nederland. Met the Cala Swing Project brengen ze oude bekende klassiekers op de planken en nieuwe hits in dat oude bekend klinkende jasje. Hun sound is warm, karaktervol en speels.

Muziek

Can't Stop the Feeling

Crazy

Ain't No Mountain High Enough

Foto's

Reviews

Boek The Cala Swing Project en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

The Cala Swing Project , Jazz, Pop, Soul soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Raoul

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over The Cala Swing Project

The Cala Swing Project is een solo-artiest uit Amsterdam . The Cala Swing Project maakt vooral muziek in de genres Jazz, Pop & Soul. The Cala Swing Project heeft sinds de inschrijving op 29/08/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van The Cala Swing Project klinkt als: Andrew Sisters, Postmodern Jukebox, Michael Buble, Frank Sinatra, Dixieland Boys, Ella Fitzgerald, Diana Krall . Het repertoire van The Cala Swing Project bestaat uit alleen covers.

The Cala Swing Project hanteert een richtprijs van €150 - €800 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.