Sven Reus

  (3)

Indicatie €150 - €300

Stuur een persoonlijk bericht naar Sven Reus

Check beschikbaarheid
Sven Reus, Singer-songwriter, Pop, Fingerstyle soloartist

Als ex-fingerstyle gitarist begeleidt Sven Reus zich als geen ander op zijn gitaar. Zijn kunsten met een loop station en uitstraling op het podium zorgen er voor dat Sven zich onderscheidt van andere singer-songwriters.

Met invloeden van vooral Ed Sheeran, Ben Howard en Niall Horan kan zijn eigen werk omschreven worden als een mix van pop en singer-songwriter. Naast deze eigen werken speelt Sven ook covers van onder andere bovengenoemde artiesten.

In 2016 stond Sven Reus in de finale van ‘De Beste Kampvuurmuzikant van Nederland’ en in 2017 heeft hij als deelnemer aan Popsport opgetreden in de Melkweg in Amsterdam.

Muziek

When We Do It Again

Picture Perfect (feat. Anne...

Lose Control (Acoustic Matt...

Reviews

Door op 27/04/2018

Wij hebben Sven gevraagd voor onze bedrijfspresentatie en hebben hier heel veel plezier van gehad! Contact met Sven was goed, snel en duidelijk en het optreden zelf was ook ontzettend goed. Sven kan zich goed aanpassen aan verschillende situaties met zijn muziek en was zo goed in te zetten voor ons evenement!

Door op 20/03/2018

Prachtig enthousiast optreden van Sven Reus mogen mee maken op mijn 60ste verjaardagsfeest.Mooie zangstem en gevarieerde playlist.
Luister,meezing en dansbare nummers.
Het contact verliep super goed,zowel via de mail als telefonisch.
Sven Reus,ga zo door,helemaal top!!!!!!

Door op 09/12/2017

Het contact met Sven verliep goed. Hij reageert direct op vragen. En komt zijn afspraken na.
De kwaliteit van het optreden was goed. Met een microfoon en versterker was het nog beter te horen geweest. Sven was tijdens de avond heel flexibel. En kon ook op verzoek zijn repertoire aanpassen. Dat werd zeer gewaardeerd.
Sven zelf was tijdens de avond ook zeer prettig aanwezig. Hij maakt makkelijk contact. Conclusie: voor herhaling vatbaar.

Contact

Sven Reus, Singer-songwriter, Pop, Fingerstyle soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Sven

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Sven Reus

Sven Reus is een solo-artiest uit Hoogkarspel. Sven Reus maakt vooral muziek in de genres Singer-songwriter, Pop & Fingerstyle. Sven Reus heeft sinds de inschrijving op 29/11/2017 in totaal 7 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Sven Reus klinkt als: Ed Sheeran, Niall Horan, Ben Howard, James TW. Het repertoire van Sven Reus bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Sven Reus krijgt 4.7 uit 5 sterren op basis van 3 reviews.

Sven Reus hanteert een richtprijs van €150 - €300 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.