Sven Reus

  (3)

Indicatie €150 - €300

Stuur een persoonlijk bericht naar Sven Reus

Check beschikbaarheid
Sven Reus, Singer-songwriter, Pop, Fingerstyle soloartist

Grote concerten en festivals zullen we de komende tijd moeten missen. Gelukkig zijn er genoeg muzikanten die ook een kleiner optreden kunnen geven, zoals ik!

Als leraar basisonderwijs in opleiding ging ik er vanaf september 2019 een jaar tussenuit om songwriting te gaan studeren in Londen. Dit bleek de beste keuze die ik ooit had kunnen maken. Nu ben ik, met een hoop nieuwe liedjes op zak, noodgedwongen vervroegd weer terug in Nederland en wil ik graag een stukje bijdragen aan jouw sfeervolle zomer. Want die zal voor een groot deel anders ingericht worden dan normaal het geval is, maar we kunnen er maar beter met zijn allen wat van maken.

Ik kan een intiem luisterconcert geven bij jou in de tuin met mijn eigen songs, maar sta ook open voor een lekker avondje covers knallen. Of iets daartussenin. Alles binnen mijn mogelijkheden kunnen we in overleg realiseren, uiteraard met respect voor de geldende coronamaatregelen.

Mijn muziek valt in het straatje van artiesten als Ben Howard, Ed Sheeran, Jason Mraz en Alec Benjamin, en dat zijn ook artiesten waar ik graag covers van speel. Hieronder kun je kijken naar een video-opname van een van mijn eigen songs. Ik ben op alle socials vindbaar onder mijn nieuwe artiestennaam "Sven Ross", want ja, als in Engeland iedereen je achternaam anders uitspreekt, kun je net zo goed een paar letters veranderen ;).

Wie weet tot snel!

Sven

Muziek

Someone Call Me Back (Demo)

Alec Benjamin - Jesus In LA...

Dolphins In The Dark (Demo)

Reviews

Door op 27/04/2018

Wij hebben Sven gevraagd voor onze bedrijfspresentatie en hebben hier heel veel plezier van gehad! Contact met Sven was goed, snel en duidelijk en het optreden zelf was ook ontzettend goed. Sven kan zich goed aanpassen aan verschillende situaties met zijn muziek en was zo goed in te zetten voor ons evenement!

Door op 20/03/2018

Prachtig enthousiast optreden van Sven Reus mogen mee maken op mijn 60ste verjaardagsfeest.Mooie zangstem en gevarieerde playlist.
Luister,meezing en dansbare nummers.
Het contact verliep super goed,zowel via de mail als telefonisch.
Sven Reus,ga zo door,helemaal top!!!!!!

Door op 09/12/2017

Het contact met Sven verliep goed. Hij reageert direct op vragen. En komt zijn afspraken na.
De kwaliteit van het optreden was goed. Met een microfoon en versterker was het nog beter te horen geweest. Sven was tijdens de avond heel flexibel. En kon ook op verzoek zijn repertoire aanpassen. Dat werd zeer gewaardeerd.
Sven zelf was tijdens de avond ook zeer prettig aanwezig. Hij maakt makkelijk contact. Conclusie: voor herhaling vatbaar.

Contact

Sven Reus, Singer-songwriter, Pop, Fingerstyle soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Sven

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Sven Reus

Sven Reus is een solo-artiest uit Hoogkarspel. Sven Reus maakt vooral muziek in de genres Singer-songwriter, Pop & Fingerstyle. Sven Reus heeft sinds de inschrijving op 29/11/2017 in totaal 7 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Sven Reus klinkt als: Ed Sheeran, Alec Benjamin, Ben Howard, Jason Mraz. Het repertoire van Sven Reus bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Sven Reus krijgt 4.7 uit 5 sterren op basis van 3 reviews.

Sven Reus hanteert een richtprijs van €150 - €300 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.