Summers Donna's

Indicatie €1500

Stuur een persoonlijk bericht naar Summers Donna's

Check beschikbaarheid
Summers Donna's, Coverband, Tributeband band

Donna Summer is nog steeds een publiekfavoriet die voor fantastische en makkelijk toegankelijke dansmuziek staat. Met veelzijdige arrangementen van producers als onder andere Moroder en Quincy Jones. De vaste band die dit op de planken zet, staat al 25 jaar op feesten en festivals in binnen en buitenland met uitsluitend danceclassics. Van Nijenrode tot het mecc.

Deze discoband heeft haar bewondering voor Donna Summer nooit onder stoelen of banken gestoken. En daarom altijd een compleet repertoire van de diva op het repertoire gehad! Nummers die telkens op feesten enthousiast de dansvloer vullen.

Allemaal favorieten van zowel de band als het publiek. Summers Donna's is in staat om de grootste hits van de Queen of Disco recht te doen. Door een "night of de proms" formaat bezetting van maar liefst 9 muzikanten. Waaronder 3 man blazerssectie.

En de zware taak om Donna Summer waar te nemen? Die ligt in de bekwame handen van "Summers Donna's" Natascha en Caroline. Jawel TWEE Donna's, omdat we ook de tweestemmige stukken van I feel love en het duet met Barbra Streisand uiteraard eer aan moeten doen.

Vraag ook om meer info bij Uw entertainment specialist. of mail rechtstreeks

Muziek

last dance

on the radio no more tears

bad girls

Foto's

Reviews

Boek Summers Donna's en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Summers Donna's, Coverband, Tributeband band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - C

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Summers Donna's

Summers Donna's is een band uit den haag. Summers Donna's speelt muziek in de genres Coverband & Tributeband. Summers Donna's heeft sinds de inschrijving op 16/10/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Summers Donna's klinkt als: donna summer. Het repertoire van Summers Donna's bestaat uit alleen covers.

Summers Donna's hanteert een richtprijs van €1500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.