Strijktrio Family Pondman & Co

  • Ensemble   /   Zwolle
  • #Klassiek #Jazz #Pop
  • Klinkt als klassiek, tango, jazz, pop, opera

Indicatie €450 - €1982

Stuur een persoonlijk bericht naar Strijktrio Family Pondman & Co

Check beschikbaarheid
Strijktrio Family Pondman & Co, Klassiek, Jazz, Pop ensemble

Wij zijn Emma, Liza en Lonne. Wij vormen samen een akoestisch strijktrio met toevoeging van zang en ukelele. We richten ons op het (licht)klassieke en romantische genre. Naast traditionele klassieke werken staan er ook bewerkingen en arrangementen op het programma zoals Hallelujah, Moonriver en Someone like you. Als muzikaal trio zorgen we voor een gezellige en aangename sfeer. Of het nu om een huwelijksceremonie gaat, een feestje of een ander event; we passen ons graag aan uw persoonlijke wensen aan. Wanneer u een favoriet nummer heeft, nemen we dat in overleg op in ons repertoire!

''Dit klassiek geschoold, virtuoos en enthousiast damestrio speelt in de bezetting viool, altviool, cello, ukelele & zang. De twee zusjes en altvioliste hebben samen gestudeerd aan het conservatorium en zo werd in 2012 het strijktrio opgericht. Tijdens de studie van de jonge musici aan het ArtEZ Conservatorium in Zwolle kregen ze les van verschillende musici die gespecialiseerd zijn in kamermuziek. Het ensemble richt zich op het licht klassieke en romantische genre. Met hun afwisselende spel en vlotte presentatie zijn Lonne, Liza en Emma een voorbeeld van een nieuwe generatie klassieke musici.

Het ensemble is klassiek opgeleid, maar neemt regelmatig uitstapjes naar het jazz en pop genre. Naast traditioneel klassiek werken staan er ook bewerkingen en arrangementen op het programma zoals Hallelujah, Moonriver en Someone like you. De optredens van dit trio kunnen dienen als luisterconcert, achtergrondmuziek voor een receptie, diner of bedrijfsfeest. Daarnaast kunnen ze ook prachtige concerten verzorgen voor trouwceremonies, congressen of verjaardagen''

Muziek

Air - Bach

Lascia ch'io piango - Handel

Schubert - strijktrio

Reviews

Boek Strijktrio Family Pondman & Co en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Strijktrio Family Pondman & Co, Klassiek, Jazz, Pop ensemble

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Lonne

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Strijktrio Family Pondman & Co

Strijktrio Family Pondman & Co is een ensemble uit Zwolle. Strijktrio Family Pondman & Co speelt muziek in de stijlen Klassiek, Jazz & Pop. Strijktrio Family Pondman & Co heeft sinds de inschrijving op 06/09/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Strijktrio Family Pondman & Co klinkt als: klassiek, tango, jazz, pop, opera. Het repertoire van Strijktrio Family Pondman & Co bestaat uit covers en eigen werk.

Strijktrio Family Pondman & Co hanteert een richtprijs van €450 - €1982 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.