SOULQUAKE!

  (1)
  • Band   /   Amsterdam
  • #Soul #Funk #Gospel
  • Klinkt als Aretha Franklin, Etta James, Wilson Pickett, James Brown
  • 1 geverifieerde boeking

Indicatie €1250 - €2500

Stuur een persoonlijk bericht naar SOULQUAKE!

Check beschikbaarheid
SOULQUAKE!, Soul, Funk, Gospel band

SOULQUAKE! brengt stampende Sixties Soul en rauwe Gospelblues. Deze energieke formatie brengt de klassiekers van Otis, Wilson, Etta en Aretha overal tot een kookpunt. De formule van al die Soul Classics met een swingend SOULQUAKE!-sausje heeft overal hetzelfde effect: stil zitten is geen optie, gedanst moet er worden! De 10-koppige band bestaat uit een dampende ritmesectie gecombineerd met blazers, backingladies en powerhouse leadzang.

Soulquake! consists of 10 great musicians that are known to rock any party, festival or event.
We play Sixties Soul classics that everybody knows and knows how to dance to! Aretha Franklin, Etta James, Wilson Pickett, James Brown, they are all there. A grooving rhythmsection, 2 funky horns, 3 beautiful backingladies and a real powerhouse lead vocalist will shake up everybody with a dazzling energy and a happy smile.
When Soulquake! plays, you just got to dance!

Muziek

Respect

Carry On

Land of 1000 Dances (Soulqu...

Reviews

Door op 25/06/2019

Soulquake heeft op onze bruiloft op 22 juni 2019 gespeeld en het feest HELEMAAL gemaakt. Voor het gehele publiek muziek waarbij stilstaan geen optie is. Op een fantastische manier zelfs een eigen versie gemaakt van een van onze favoriete nummers. Naast het feit dat ze fantastische muziek maken zijn ze ook ongelofelijk aardig, makkelijk om me te communiceren en stipt in het nakomen van afspraken. We zijn ‘high on life’ van dit optreden!

Contact

SOULQUAKE!, Soul, Funk, Gospel band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Geralt

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over SOULQUAKE!

SOULQUAKE! is een band uit Amsterdam. SOULQUAKE! speelt muziek in de genres Soul, Funk & Gospel. SOULQUAKE! heeft sinds de inschrijving op 05/01/2017 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van SOULQUAKE! klinkt als: Aretha Franklin, Etta James, Wilson Pickett, James Brown. Het repertoire van SOULQUAKE! bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: SOULQUAKE! krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van één review.

SOULQUAKE! hanteert een richtprijs van €1250 - €2500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.