Stennis

  (1)
  • Band   /   Amersfoort/Utrecht/Amsterdam
  • #Ska #Reggae #Rock
  • Klinkt als Doe Maar meets Gogol Bordello
  • 1 geverifieerde boeking

Indicatie €300 - €600

Stuur een persoonlijk bericht naar Stennis

Check beschikbaarheid
Stennis, Ska, Reggae, Rock band

Boerenbalkan. Polderpolka. Sovjetschlager. Stennis is een nieuwe band uit de Randstad die aanstekelijke, flirterige Oost-Europese muziek combineert met oer-Hollandse smartlappen. De band bezingt hedendaagse thema’s als het leven, de dood en Tinder. Dansbaar, authentiek en vooral heel erg lekker.

Sinds de singlerelease van debuut ‘Kan Niet Kiezen’, op Valentijnsdag 2018, gaat het als een speer. De band breekt café’s, festivals en podia door het hele land af. Van theaterwalhalla Oerol tot dancegigant Solar Weekend, van een Limburgs straatfestival naar de gekste Randstedelijke afterparties. Met tweede single ‘Marina’ onder de arm is Stennis niet te stoppen.

“De liedjes toveren zowel bij de band als het publiek een glimlach op het gezicht. De nummers zijn extreem aanstekelijk, waardoor de voetjes in de zaal van de vloer gaan.” – 3voor12/Utrecht over de show op Club 3voor12 (maart 2018).

Muziek

Kan Niet Kiezen

Dom

Kan Niet Kiezen 2

Reviews

Door op 08/07/2018

Aardige gasten. Goede muzikanten met zeer aanstekelijke en dansbare muziek. Doet aan Doe Maar denken. Aanrader..........!!!!

Contact

Stennis, Ska, Reggae, Rock band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Jim

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Stennis

Stennis is een band uit Amersfoort/Utrecht/Amsterdam. Stennis speelt muziek in de genres Ska, Reggae & Rock. Stennis heeft sinds de inschrijving op 21/02/2018 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Stennis klinkt als: Doe Maar meets Gogol Bordello. Het repertoire van Stennis bestaat uit alleen eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Stennis krijgt 4.5 uit 5 sterren op basis van één review.

Stennis hanteert een richtprijs van €300 - €600 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.