Stella Warden

  • Band   /   Dordrecht
  • #Pop #Country
  • Klinkt als Lady Antebellum, Maren Morris, Ilse de Lange

Indicatie €150 - €700

Stuur een persoonlijk bericht naar Stella Warden

Check beschikbaarheid
Stella Warden, Pop, Country band

Stella Warden maakt up-tempo Nashville-pop en mooie gitaarliedjes. In 2018 bracht ze haar eerste twee singles uit: ‘Silence is Golden’ en ‘Kiss me’. En dit jaar is ze op het podium te vinden om samen met haar band haar nieuwste single ‘Kites’ te promoten.
De liefde voor muziek zat er bij Stella al vroeg in. Als schattige 5-jarige bleef ze bij haar ouders zeuren om in een koor te mogen meezingen. Hoewel ze nét even te jong was mocht ze toch meedoen en dat bleek een gouden zet: ze is nooit meer gestopt met zingen.
Geïnspireerd op de gelikte sound die in Nashville wordt gemaakt. Kan prima samen in je playlist met Maren Morris, Kacey Musgraves en Lady Antebellum.

Muziek

Kiss Me

Kites

Silence Is Golden

Reviews

Boek Stella Warden en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Stella Warden, Pop, Country band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Esther

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Stella Warden

Stella Warden is een band uit Dordrecht. Stella Warden speelt muziek in de genres Pop & Country. Stella Warden heeft sinds de inschrijving op 16/04/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Stella Warden klinkt als: Lady Antebellum, Maren Morris, Ilse de Lange. Het repertoire van Stella Warden bestaat uit alleen eigen werk.

Stella Warden hanteert een richtprijs van €150 - €700 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.