Stain

  (7)
  • Soloartiest   /   Schiedam
  • #Akoestisch #Singer-songwriter #Pop
  • Klinkt als Ed Sheeran, Prince, Pink Floyd, Radiohead, Paul Weller
  • 10 geverifieerde boekingen

Indicatie €250 - €350

Stuur een persoonlijk bericht naar Stain

Check beschikbaarheid
Stain, Akoestisch, Singer-songwriter, Pop soloartist

Zanger met gitaar Stain speelt al jaren zijn covers op diverse podia door het hele land en daarbuiten.
Istvan neemt je mee langs diverse muziekstijlen met nummers van toen tot nu met Engels- en Nederlandstalige covers. Hij spreekt daarmee een breed publiek aan van jong tot oud.
Istvan Ouborg probeert in zijn performance tot de essentie van het lied te komen en geeft zich met volle overgave aan zijn publiek. Live komt hij verassend uit de hoek omdat hij met meerstemmige zang zijn sound een oppepper geeft. Ook gebruikt Stain een percussie pedaal en speelt live beats met zijn voet.
Met zanger gitarist Stain boekt u een professioneel gepassioneerd muzikant met liefde voor zijn vak die garant staat voor heldere afspraken.

Muziek

chasing cars - Snow Patrol ...

Everybody's gotta learn - t...

Desire - U2 cover

Foto's

Reviews

Door op 03/12/2019

Uitstekende communicatie en afstemming met de artiest vooraf, tijdens en na afloop van het optreden. Uitermate tevreden over de boeking van Stain, zijn muzikale kwaliteiten en het vervolmaken van ons feest. Op en top professioneel.

Wat een geweldige muzikant! Stain luisterde het eenjarig bestaan van onze wijnbar Wijn & Thijs op en deed dit perfect. Hij voelde de sfeer super aan, stemde genre en volume ideaal af op de aanwezige gasten en stal de show op onze jubileumavond. Een absolute aanrader voor uiteenlopende feesten, zeker voor de echte muziekliefhebber.

Thijs Brambach | Wijn & Thijs

Door op 08/11/2019

Mede dankzij Stain en de contrabassist die er ook bij was heb ik een onvergetelijk feest gehad. Juiste muziek op de juiste tijd, ze voelen de sfeer goed aan. In de laatste sessie die gespeeld werd hebben we heerlijk staan dansen! Wat ook prettig is dat de muziek tussen de live optredens door ook wordt verzorgd, dat neemt echt wat uit handen.
Het contact van te voren was prettig, er werd snel op mail gereageerd en ook hebben we telefonisch contact gehad. Twee dagen voor het feest werd er nog contact opgenomen om de ins en outs door te spreken, fijn. Op de dag zelf waren de heren ruim op tijd om op te bouwen en verliep het contact ook weer fijn.
Twijfel niet en boek Stain (samen met de bassist is extra leuk)!
Groeten van een zeer tevreden 'klant'

Door op 19/08/2018

Goed contact met Stain gehad en zelfs naar een luisteravond geweest was echt zo gaaf.. gisteren onze ceremoniezanger geweest echt genoten. Kan niet wachten op de videograaf om het terug te luisteren 👍 filmpje omhoog en een dikke 10

Contact

Stain, Akoestisch, Singer-songwriter, Pop soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - I

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Stain

Stain is een solo-artiest uit Schiedam. Stain maakt vooral muziek in de genres Akoestisch, Singer-songwriter & Pop. Stain heeft sinds de inschrijving op 28/04/2016 in totaal 10 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Stain klinkt als: Ed Sheeran, Prince, Pink Floyd, Radiohead, Paul Weller. Het repertoire van Stain bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Stain krijgt 4.7 uit 5 sterren op basis van 7 reviews.

Stain hanteert een richtprijs van €250 - €350 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.