Stain

  (9)
  • Soloartiest   /   Schiedam
  • #Akoestisch #Singer-songwriter #Pop
  • Klinkt als Ed Sheeran, Prince, Pink Floyd, Elvis, John Legend,
  • 12 geverifieerde boekingen

Indicatie €150 - €350

Stuur een persoonlijk bericht naar Stain

Check beschikbaarheid
Stain, Akoestisch, Singer-songwriter, Pop soloartist

Zanger met gitaar Stain speelt al jaren zijn covers op diverse podia door het hele land en daarbuiten.
Istvan neemt je mee langs diverse muziekstijlen met nummers van toen tot nu met Engels- en Nederlandstalige covers. Hij spreekt daarmee een breed publiek aan van jong tot oud.
Istvan Ouborg probeert in zijn performance tot de essentie van het lied te komen en geeft zich met volle overgave aan zijn publiek. Live komt hij verassend uit de hoek omdat hij met meerstemmige zang zijn sound een oppepper geeft. Ook gebruikt Stain een percussie pedaal en speelt live beats met zijn voet.
Met zanger gitarist Stain boekt u een professioneel gepassioneerd muzikant met liefde voor zijn vak die garant staat voor heldere afspraken. Ook onversterkt puur akoestisch komt Stain zeer goed tot zijn recht

Muziek

chasing cars - Snow Patrol ...

Everybody's gotta learn - t...

Desire - U2 cover

Foto's

Reviews

Door op 07/05/2020

Hearing him play music warms your soul. I was hesitant at first because he only does covers, but as soon as he began to sing, I ate my words. He was also an easy guy to work with.

Door op 19/04/2020

Het was een bijzonder optreden: ik had Stain benadert voor een optreden buiten bij het verzorgingstehuis van mijn moeder. Het was geweldig, goed geluid, goed contact en niet te beroerd om er nog eentje in te zetten voor al die 80plussers die al weken hun naasten moeten missen. Ik zou hem zo weer inschakelen!

Door op 03/12/2019

Uitstekende communicatie en afstemming met de artiest vooraf, tijdens en na afloop van het optreden. Uitermate tevreden over de boeking van Stain, zijn muzikale kwaliteiten en het vervolmaken van ons feest. Op en top professioneel.

Wat een geweldige muzikant! Stain luisterde het eenjarig bestaan van onze wijnbar Wijn & Thijs op en deed dit perfect. Hij voelde de sfeer super aan, stemde genre en volume ideaal af op de aanwezige gasten en stal de show op onze jubileumavond. Een absolute aanrader voor uiteenlopende feesten, zeker voor de echte muziekliefhebber.

Thijs Brambach | Wijn & Thijs

Contact

Stain, Akoestisch, Singer-songwriter, Pop soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - I

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Stain

Stain is een solo-artiest uit Schiedam. Stain maakt vooral muziek in de genres Akoestisch, Singer-songwriter & Pop. Stain heeft sinds de inschrijving op 28/04/2016 in totaal 12 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Stain klinkt als: Ed Sheeran, Prince, Pink Floyd, Elvis, John Legend, . Het repertoire van Stain bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Stain krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 9 reviews.

Stain hanteert een richtprijs van €150 - €350 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.