SoulNL

Indicatie €1500

Stuur een persoonlijk bericht naar SoulNL

Check beschikbaarheid
SoulNL, Soul, Nederpop, Hip Hop band

SoulNL
Klassiekers in een nieuw jasje.
SoulNL is een collectief van ervaren musici dat Nederlandstalige klassiekers speelt geënt op de Amerikaanse Soul- en Funktraditie met invloeden uit de hedendaagse Hip-Hop en R&B.

Met deze cross-over van muziekstromingen heeft SoulNL een unieke sound gecreëerd en heeft Nederland er een nieuw geluid bij; Nederlands maar niet Hollands.
Zoals het echte Soul betaamt, gaat het bij SoulNL niet om muziek alleen. SoulNL staat voor een denkwijze, een manier van leven, het serieus nemen van plezier maken en het kleur geven aan een zwart-witte samenleving.
En waar een grootse beweging vaak bij één iemand begint, komt SoulNL bij één inspirerende persoonlijkheid vandaan. Derick Stadwijk: zanger, saxofonist, componist, entertainer en vooral: frisse denker.
“SoulNL weet de aanwezigen subiet mee te voeren in ijzersterk communicerende stijl en hoogst originele taal- en tekstgebruik.” Kees Smallegange, (OOR, Jazzism)

Muziek

Laat me

Dankbaar

Kan met niet schelen

Reviews

SoulNL heeft nog geen reviews.

Contact

SoulNL, Soul, Nederpop, Hip Hop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Derick

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over SoulNL

SoulNL is een band uit Amsterdam. SoulNL speelt muziek in de genres Soul, Nederpop & Hip Hop. SoulNL heeft sinds de inschrijving op 12/05/2016 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van SoulNL klinkt als: Nederlandstalige Soul. Het repertoire van SoulNL bestaat uit alleen covers.

SoulNL hanteert een richtprijs van €1500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.