Souljazz Orgelduo

  (2)
  • Band   /   Rotterdam
  • #Easy Listening #Jazz #Soul
  • Klinkt als Jimmy Smith, Dr. Lonnie Smith, Rhoda Scott, John Patton
  • 2 geverifieerde boekingen

Indicatie €710 - €1200

Stuur een persoonlijk bericht naar Souljazz Orgelduo

Check beschikbaarheid
Souljazz Orgelduo, Easy Listening, Jazz, Soul band

Bij Buro Souljazz kunt u terecht voor verschillende bezettingen. Dit jazzduo (hammondorgel & drums) speelt zelf gemaakte soujazz-arrangementen van bekende liedjes en weet daardoor regelmatig een lach op de gezichten te toveren van de aanwezige gasten.
Bestaande uit maar slechts 2 musici is deze bezetting klein & compact. Toch is de klank compleet omdat onze organist melodie & harmonie op zijn klavier speelt en de bassen met zijn voeten. De swingende ritmes van de drummer maken het plaatje compleet. Door de jarenlange ervaring passen de musici moeiteloos telkens weer hun muziek aan aan het evenement waarop zij staan te spelen.

Muziek

Geen zonneschijn...

Over engelen...

Gezellig met een drankje...

Foto's

Reviews

Door op 15/02/2020

Bedankt voor jullie swingende bijdrage aan ons feest. De combinatie met jullie DJ vonden we erg geslaagd. Wij hadden nog nooit gehoord van souljazz, maar kunnen kunnen het echt iedereen aanraden!

Door op 15/02/2020

Voor onze bruiloft was ik op zoek naar sfeervolle achtergrondmuziek. Het duo zorgde tijdens onze receptie/borrel, buiten in de tuin van de locatie, voor een prachtige relaxte sfeer. Het maakte dat deel van onze dag helemaal compleet! Een echte aanrader!

Contact

Souljazz Orgelduo, Easy Listening, Jazz, Soul band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Rudi

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Souljazz Orgelduo

Souljazz Orgelduo is een band uit Rotterdam. Souljazz Orgelduo speelt muziek in de genres Easy Listening, Jazz & Soul. Souljazz Orgelduo heeft sinds de inschrijving op 06/02/2020 in totaal 2 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Souljazz Orgelduo klinkt als: Jimmy Smith, Dr. Lonnie Smith, Rhoda Scott, John Patton. Het repertoire van Souljazz Orgelduo bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Souljazz Orgelduo krijgt 4.3 uit 5 sterren op basis van 2 reviews.

Souljazz Orgelduo hanteert een richtprijs van €710 - €1200 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.