Turnback

  • Band   /   Eindhoven
  • #Funk #Soul #Disco
  • Klinkt als Boogie Wonderland, Uptown Funk, September, Mesmerized, Fantasy, Soulman, Ain't nobody, Lady Marmalade.

Indicatie €850 - €1850

Stuur een persoonlijk bericht naar Turnback

Check beschikbaarheid
Turnback, Funk, Soul, Disco band

Soulband TURNBACK (sinds 2003) is een tienkoppige band waarbij het accent ligt op de Soulmuziek. Wij schuwen echter de hits uit de disco, funk en pop zeker niet! Als de muziek maar een lekkere groove heeft en mee kan bouwen aan een mooi feest, dan prijkt het op ons repertoire. De muziekkeuze en de stuk voor stuk goede muzikanten zorgen ervoor dat Soulband Turnback een echt vette, gezellige maar vooral ook een goéde soulband is.

In het midden van het combo zit drummer Pieter Biemans, deze jonge god met zijn retestrake grooves, breaks en fills slaat het ritme waardoor je door wilt gaan met swingen. Samen met zijn vriend de Basgitaar, bespeeld door Richard Peters, zorgen ze voor de lekkere beat, die als fundament staat waar het voor nodig is: “Party”. Dit fundament krijgt zijn licks van de altijd vrolijke Hans Freij op zijn gitaar. Breng het geheel op smaak met wat Bart van de Griendt uit zijn toetsenpartij haalt en dan heb je alle ingrediënten voor een mooi combo te pakken.
Soul is geen soul zonder getoeter, dus blazers laten aanrukken! Bob le Nobel op Saxofoon, Frank Beerens op Trompet en René Corbeij op Trombone maken samen het blazerstrio. Dit Trio blaast de sterren naar de hemel, soms lief subtiel anders beukend scheurend opzwepend, van alle markten thuis. Let ook op de solo’s komende uit dit trio, kippenvel momentjes!
De drie "Idols" van Turnback zingen de nummers aan elkaar. Steff Ras is ons jong talent wat heen en weer springt terwijl ze de sterren van de hemel zingt. Inge Loog laat de soul bij je binnen dringen met haar prachtige stem, daar krijg je zeker geen genoeg van. Samen proberen ze Michel "James Brown" van den Einden onder controle te krijgen, de soul voedt het beest in hem! 
Maar wacht maar als de hele band los gaat, dan is namelijk niemand meer te houden!!! Feest!
Een feestje bouwen met Soul is het leukste wat er is, een feest van herkenning, lekker meezingen, maar natuurlijk heerlijk swingen! Soul is natuurlijk James Brown, Sam en Dave, Aretha Franklin, Martha Reeves, The Trammps, Stevie Wonder en Wilson Picket. Wij vinden deze disco helden zo leuk om te doen dat ze gewoon op het lijstje horen: Beegees, KC and the Sunshine band, Chaka Khan, Chic en Earth Wind and Fire. Maar ook muziek van nu is te leuk: Maroon 5, Mark Ronson, Bruno Mars, Joss Stone, Daft Punk en Calvin Harris.
Krijg je al zin in Soulband Turnback? Met ons kun je alle kanten op: een feestje met wat voor reden dan ook: wij zetten de boel op stelten! Dus, ga je trouwen? Heb je een huwelijksfeest? Jubilieum? Bedrijfsfeest? Of is er iemand jarig? Boek ons! Wij werken samen met gerenommeerde bedrijven om te zorgen voor licht en geluid. Of regel je dit liever zelf? Dat mag natuurlijk (in overleg) ook. De hele band speelt met in-ear monitoren waardoor het geluid op het podium beheerst is, het hoeft namelijk niet hard wil het grooven!

Muziek

Uptown Funk

Signed Sealed Deliver

Tell Me About It

Reviews

Turnback heeft nog geen reviews.

Contact

Turnback, Funk, Soul, Disco band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Michel

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Turnback

Turnback is een band uit Eindhoven. Turnback speelt muziek in de genres Soul, Funk & Disco. Turnback heeft sinds de inschrijving op 23/09/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Turnback klinkt als: Boogie Wonderland, Uptown Funk, September, Mesmerized, Fantasy, Soulman, Ain't nobody, Lady Marmalade.. Het repertoire van Turnback bestaat uit alleen covers.

Turnback hanteert een richtprijs van €850 - €1850 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.