Sopraan Laura

Indicatie €300 - €1000

Stuur een persoonlijk bericht naar Sopraan Laura

Check beschikbaarheid
Sopraan Laura, Klassiek, Muziektheater soloartist

Laura Stavinoha zingt opera op plekken waar je dit niet verwacht, zoals in nachtclubs (Paradiso, Sugar Factory) of op dance festivals (Mysteryland, Free Your Mind). Niet alleen in Nederland, maar ook in België, Frankrijk, Duitsland, Turkije of de Verenigde Arabische Emiraten. Tot 2014 trad Laura op als De Drijvende Diva. In een enorme jurk gemaakt van paraplu’s (ontwerp van Victorine Pasman) zong ze opera aria’s, drijvend op het water. De act was te zien op vele festivals en evenementen waaronder het Gergiev Festival, Lowlands, Oerol, het Festival van Vlaanderen en de Musikfestspiele Potsdam.

Muziek

O Mio Babbino Caro - Puccini

Ah, Je Ris! - Gounod

Vedrai, Carino - Mozart

Reviews

Boek Sopraan Laura en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Sopraan Laura, Klassiek, Muziektheater soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Laura

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Sopraan Laura

Sopraan Laura is een solo-artiest uit Amsterdam. Sopraan Laura maakt vooral muziek in de genres Klassiek & Muziektheater. Sopraan Laura heeft sinds de inschrijving op 07/08/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Sopraan Laura klinkt als: Mozart, Puccini, Gounod, Nina Hagen. Het repertoire van Sopraan Laura bestaat uit alleen covers.

Sopraan Laura hanteert een richtprijs van €300 - €1000 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.