Some Kind of Fire Rose

  (2)

Indicatie €350 - €600

Stuur een persoonlijk bericht naar Some Kind of Fire Rose

Check beschikbaarheid
Some Kind of Fire Rose, Folk, Singer-songwriter, Nederpop band

Some Kind of Fire Rose bezingt meerstemmig de kwetsbaarheden die niet gepakt of vastgehouden kunnen worden, maar wel gevoeld. Lisette en Gijs zijn helder en rauw, persoonlijk en direct, harmonieus en soms bevreemdend. Duidelijk beïnvloed door pop, folk en kleinkunst maken zij muziek om bij weg te dromen.

Hun debuut EP Breekbaar is eind 2014 gepresenteerd in een uitverkocht theater de Nieuwe Regentes in Den Haag. SKoFR heeft twee THISSAwards gewonnen en stond in de finale Nederlandstalig lied in Gent.

Some Kind of Fire Rose speelt in de volgende bezetting:

Gijs Hietkamp (Akoestische gitaar en Vocalen) & Lisette van Zwieten (Vocalen)

Muziek

Naakt

Mag ik (Ademen)

We zaaien door

Reviews

Door op 06/09/2015

Niets dan lof. Het is gemakkelijk afspraken te maken, ze zijn flexibel en laten duidelijk zien dat ze het erg leuk vinden om op te treden. Een absolute aanrader!

Door op 08/04/2015

Heb Some Kind of Fire Rose gevraagd om bij ons te spelen op de Sunday Market in Amsterdam. Het duo had een snelle opbouw. De markt was goed bezocht en het zat lekker vol bij ons. Mensen waren aan het genieten van de muziek en gingen er echt voor zitten. Men kwam ook echt naar binnen ondanks het lekkere weer buiten. Zegt denk ik wel echt wat over de muziek!

Contact

Some Kind of Fire Rose, Folk, Singer-songwriter, Nederpop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Gijs

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Some Kind of Fire Rose

Some Kind of Fire Rose is een band uit Den Haag. Some Kind of Fire Rose speelt muziek in de genres Folk, Nederpop & Singer-songwriter. Some Kind of Fire Rose heeft sinds de inschrijving op 28/01/2015 in totaal 4 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Some Kind of Fire Rose klinkt als: Eefje de Visser, Bram Vermeulen, Liesbeth en Ramses. Het repertoire van Some Kind of Fire Rose bestaat uit alleen eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Some Kind of Fire Rose krijgt 4.5 uit 5 sterren op basis van 2 reviews.

Some Kind of Fire Rose hanteert een richtprijs van €350 - €600 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.