Slingshot

  • Band   /   Bodegraven/Alphen/Gouda
  • #Pop #Rock
  • Klinkt als Kravits, Henrix, U2, Live, Daft Punk

Indicatie €200 - €500

Stuur een persoonlijk bericht naar Slingshot

Check beschikbaarheid
Slingshot, Pop, Rock band

Graag willen wij ons even voorstellen! Wij zijn een nieuwe, enthousiaste band met leden uit Alphen aan den Rijn, Bodegraven, Gouda en Zoetermeer en "we take fun seriously!" Hoewel pas sinds januari 2015 officieel een band, waren we de verassing op het Borft Live lentefestival 8 mei 2015. Met een setlist van Hendrix tot ZZ top en Michael Jackson tot DJ Paul Elstak zetten we een enerverende show neer waar de vonken vanaf springen. We zijn ambitieus en serieus maar ook bewust van onze jonge leeftijd als band en willen graag investeren in podiumervaring. Op http://slingshot-coverband.nl/ vind je nog veel meer leuke, serieuze en onzinnige content dus neem snel een kijkje. Grtz Slingshot

Muziek

Hard To Handle

Start Me Up

Fly Away

Reviews

Slingshot heeft nog geen reviews.

Contact

Slingshot, Pop, Rock band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Frank

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Slingshot

Slingshot is een band uit Bodegraven/Alphen/Gouda. Slingshot speelt muziek in de genres Pop & Rock. Slingshot heeft sinds de inschrijving op 14/07/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Slingshot klinkt als: Kravits, Henrix, U2, Live, Daft Punk. Het repertoire van Slingshot bestaat uit alleen covers.

Slingshot hanteert een richtprijs van €200 - €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.