Skyway Avenue

  • Band   /   Nederweert
  • #Pop #Rock #Blues
  • Klinkt als Toto, John Mayer, Gary Moore

Indicatie €300

Stuur een persoonlijk bericht naar Skyway Avenue

Check beschikbaarheid
Skyway Avenue, Pop, Rock, Blues band

Wij zijn Skyway Avenue: vier heren en een dame die samen zijn gekomen door hun diepgewortelde liefde voor muziek. De muzikale achtergronden zijn divers, maar de gezamenlijke behoefte om muziek te maken die meer dan vier akkoorden omvat is de bindende factor. Geïnspireerd door de sound van artiesten als Toto, Fleetwood Mac en John Mayer is onze stijl het beste te omschrijven als Classic Rock met een moderne touch. Ook blues invloeden worden niet geschuwd. Variëteit is het devies.

Met een uitgebreid repertoire aan eigen werk en covers staan we garant voor een afwisselende show voorzien van stevige rock riffs tot en met melancholische piano ballads. Rock met een zachte rand, maar met pit waar de muziek er om vraagt. Het onlangs uitgebrachte album 'Make it Real' is ons hoogtepunt!

Muziek

Make it real

Look Around

The Game

Reviews

Boek Skyway Avenue en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Skyway Avenue, Pop, Rock, Blues band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Rita

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Skyway Avenue

Skyway Avenue is een band uit Nederweert. Skyway Avenue speelt muziek in de genres Blues, Pop & Rock. Skyway Avenue heeft sinds de inschrijving op 22/12/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Skyway Avenue klinkt als: Toto, John Mayer, Gary Moore. Het repertoire van Skyway Avenue bestaat uit covers en eigen werk.

Skyway Avenue hanteert een richtprijs van €300 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.