Skytrain

  • Band   /   Hoorn
  • #Soul #Disco #Pop
  • Klinkt als Chic / Incognito / Sister Sledge

Indicatie €1250 - €1450

Stuur een persoonlijk bericht naar Skytrain

Check beschikbaarheid
Skytrain, Soul, Disco, Pop band

Skytrain is een Noordhollandse soul- en danceclassics liveband bestaande uit 8 personen. Naast een uitgebreide ritmesectie met blazers staan onze twee soulkanjers Jaloe en Sandra op het podium. Zij zingen bekende dansnummers van Chic, Aretha Franklin, Dan Hartman, Beyonce, Kool and the gang, Justin Timberlake, Tina Turner, Bruno Mars, The Weather girls, Stevie Wonder, The Trammps en ook nummers uit The Wizz en The Blues Brothers. Ons kenmerk is een opzwepend enthousiasme en een dynamisch geluid. Onze geluidstechnicus en DJ zorgt dat ononderbroken kan worden gedanst en meegezongen. Uw feest wordt een geweldig feest met Skytrain.

Skytrain voelt zich thuis op grotere en kleine buiten- en binnenpodia, bij festivals, stads- en dorpsfeesten, maar ook bij bedrijfsfeesten, grootse verjaardagen, jubilea en bruiloften. Elke gelegenheid heeft een eigen sfeer en mogelijkheden die je met Skytrain kan bespreken.

Tot 150 bezoekers heeft Skytrain mogelijkheden voor eigen geluid en licht.

Muziek

Relight my fire

Sweet soul music

Ease on down the road

Reviews

Boek Skytrain en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Skytrain, Soul, Disco, Pop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Paul

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Skytrain

Skytrain is een band uit Hoorn. Skytrain speelt muziek in de genres Soul, Disco & Pop. Skytrain heeft sinds de inschrijving op 16/02/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Skytrain klinkt als: Chic / Incognito / Sister Sledge. Het repertoire van Skytrain bestaat uit alleen covers.

Skytrain hanteert een richtprijs van €1250 - €1450 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.