Skir

  • Band   /   Leiden
  • #Rock #Pop #Punk
  • Klinkt als Green Day, Linkin Park, Foo Fighters

Indicatie €200 - €300

Stuur een persoonlijk bericht naar Skir

Check beschikbaarheid
Skir, Rock, Pop, Punk band

Skir is een Leidse band die bestaat uit vier jonge gasten; Ruben, Max, Gillis en Koen. Hun muziek varieert van rock tot punk met een vleugje metal. De jongens zijn druk bezig met het schrijven van eigen muziek. Hun eigen muziek is geïnspireerd naar bands als Green Day, Foo Fighters en Linkin Park maar ze voegen ook hun eigen muzikaliteit toe met het doel om hun songs herkenbaar en catchy te krijgen. Een van hun nummers ‘One Night Stand’ is daarom ook een echte meezinger en werkt altijd goed bij hun shows. Buiten hun eigen werk spelen de jongens van Skir ook covers. Zo hebben zij een setlist van goeie 3 uur aan 90’s en 2000’s rock en punk hits.

Muziek

Tired

Give Me What I Need

Stand Up And Shout

Reviews

Boek Skir en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Skir, Rock, Pop, Punk band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Ruben

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Skir

Skir is een band uit Leiden. Skir speelt muziek in de genres Rock, Pop & Punk. Skir heeft sinds de inschrijving op 13/04/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Skir klinkt als: Green Day, Linkin Park, Foo Fighters. Het repertoire van Skir bestaat uit covers en eigen werk.

Skir hanteert een richtprijs van €200 - €300 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.