Skinansie

  • Band   /   Gorinchem
  • #Rock #Punk
  • Klinkt als Skunk Anasie

Indicatie €500 - €750

Stuur een persoonlijk bericht naar Skinansie

Check beschikbaarheid
Skinansie, Rock, Punk band

Skinansie is een energieke Skunk Anansie coverband uit Gorinchem. We hebben te maken met een mix van muzikale zwaargewichten met wat jaren op de teller en verse jonge input! Zangeres en muzikante Helga Buitelaar (de Gorcumse Janis Joplin) raakte geïnspireerd door de vocale uitdagingen in de muziek van Skunk Anansie en de tekstuele diepgang. Zij verzamelde de band bij elkaar en noemde het project: Skinansie. Op bas: Chico Abelino, die op het moment veel furore maakt in heel Europa met: Musest. Yacco den Toom, een ervaren Gorcumse blues gitarist, verlegt zijn grenzen op gitaar. Met Johan van Drunen op drums en Marco Kuipers op toetsen was de band bijna compleet. De laatste aanvulling betrof de Blombita's: Erin en Dane Blom, dochters van Helga die de messcherpe backings verzorgen. Stampend, intens en energiek, een beleving en uitdaging voor zowel band als publiek. Uitermate geschikt voor festivals en plekken waar de boel op z'n kop mag!

Muziek

Tear the place up live in POGO

100 way's live in POGO

Because of you live in POGO

Reviews

Boek Skinansie en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Skinansie, Rock, Punk band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Helga

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Skinansie

Skinansie is een band uit Gorinchem. Skinansie speelt muziek in de genres Rock & Punk. Skinansie heeft sinds de inschrijving op 29/04/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Skinansie klinkt als: Skunk Anasie. Het repertoire van Skinansie bestaat uit alleen covers.

Skinansie hanteert een richtprijs van €500 - €750 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.