Skeftum

  • Band   /   Dordrecht
  • #Rock #Coverband #Pop
  • Klinkt als Lenny Kravitz, Herman Brood, Golden Earring, U2, White Stripes, Rolling Stones, Beatles, Robbie Williams, Kings of Leon

Indicatie €500

Stuur een persoonlijk bericht naar Skeftum

Check beschikbaarheid
Skeftum, Rock, Coverband, Pop band

Skeftum is een 5-mans formatie uit Dordrecht en is in 2015 gedebuteerd. Zij hebben een stevige indruk achter gelaten, tijdens de inmiddels tientallen geslaagde optredens, bij jong en oud.

Met aanstekelijke bekende covers van vele muzikale grootheden weet Skeftum een echt feest te bouwen. Het repertoire met covers van o.a. Golden Earring, Rolling Stones, Kings of Leon, Robbie Williams, Herman Brood, en vele anderen, is een feest van herkenning voor het publiek en daardoor zit de sfeer er al snel in. De nummers worden op eigen wijze, vakkundig en vol overgave door de band ten gehore gebracht.

Reviews

Boek Skeftum en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Skeftum, Rock, Coverband, Pop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Tom

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Skeftum

Skeftum is een band uit Dordrecht. Skeftum speelt muziek in de genres Rock, Coverband & Pop. Skeftum heeft sinds de inschrijving op 24/11/2016 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Skeftum klinkt als: Lenny Kravitz, Herman Brood, Golden Earring, U2, White Stripes, Rolling Stones, Beatles, Robbie Williams, Kings of Leon. Het repertoire van Skeftum bestaat uit alleen covers.

Skeftum hanteert een richtprijs van €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.