Sinner & the Songfighter

Indicatie €75 - €749

Stuur een persoonlijk bericht naar Sinner & the Songfighter

Check beschikbaarheid
Sinner & the Songfighter, Americana, Folk, Country band

Sinner&theSongfighter begon als akoestisch soloproject van Arnhemmer Remco vanRotterdam. Als frontman in diverse garage-/rawkbands groeide het verlangen om terug te keren naar de rust en kwetsbaarheid van de akoestische muziek. Al snel vond hij in Dagmar Dia Kroes de vrouwelijke vertolking voor de samenzang die hij in zijn hoofd bleef horen. Na enkele optredens als duo bleek een reünie met Jelmer Bronsdijk (Chapter30) onvermijdelijk. De gitarist van metalband; Deem Index, vond al snel zijn plek en maakte hiermee de formatie compleet. Als trio weten ze perfect het oprechte en kwetsbare van het akoestische genre neer te zetten. Echter wel met een attitude waarbij de luisteraar zich niet gedwongen hoeft te voelen zich te gedragen als in een kleinkunst theater.

Sinner&theSongfighter zag het licht begin 2013 en speelt intieme (semi) akoestische popsongs met folk/Americana invloeden. Ze vertellen over een wereld vol verlangen, verdriet, acceptatie en hoop.
Met pakkende zangpartijen laten ze de luisteraar merken dat een goed liedje soms niet meer nodig heeft dan enkel een stem, gitaar en cajon.
Sinner & the Songfighter is te boeken als trio, maar ook solo of als duo.

Muziek

Your Loss

Four Times

Let's Run Away

Reviews

Boek Sinner & the Songfighter en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Sinner & the Songfighter, Americana, Folk, Country band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Remco

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Sinner & the Songfighter

Sinner & the Songfighter is een band uit Arnhem. Sinner & the Songfighter speelt muziek in de genres Americana, Country & Folk. Sinner & the Songfighter heeft sinds de inschrijving op 21/10/2016 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Sinner & the Songfighter klinkt als: Dylan, Carter/Cash, Cohen, Cave. Het repertoire van Sinner & the Songfighter bestaat uit alleen eigen werk.

Sinner & the Songfighter hanteert een richtprijs van €75 - €749 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.