Siebe Palmen

  (1)
  • Soloartiest   /   Utrecht
  • #Kleinkunst #Akoestisch #Pop
  • Klinkt als Maarten van Roozendaal, Kiki Schippers, Randy Newman, Acda & de Munnik, Robert Long, Herman van Veen, Kommil Foo,
  • 1 geverifieerde boeking

Indicatie €0 - €200

Stuur een persoonlijk bericht naar Siebe Palmen

Check beschikbaarheid
Siebe Palmen, Kleinkunst, Akoestisch, Pop soloartist

Siebe Palmen (1989) is zanger/liedschrijver van verhalende Nederlandstalige liedjes waarin pop en kleinkunst harmonieus samengaan. Enkel uitgerust met een heldere, trefzekere stem (zonder het rauwe randje te schuwen) en zijn gitaar doet hij iets bijzonders met het publiek: hij zet ze aan het denken en laat ze vergeten tegelijk.

In 2015 bracht Siebe zijn debuut-EP “Onkruid” uit. Op de bekende streamingdiensten is sindsdien meer werk verschenen, onder meer uit zijn eerdere oneman horeca-musical “Is alles naar mens?”.

Hij speelde in en schreef voor diverse voorstellingen en stond onder meer op Theaterfestival De Parade met theatergezelschap Vloeken in de Kerk.

In de zomer van 2019 verdiende hij de 2e plaats in de Nekka-wedstrijd; een Vlaamse wedstrijd voor Nederlandstalig lied. In 2021 staat de release van zijn debuutalbum gepland.

Siebes teksten zijn oprecht, confronterend en hebben een tragikomedische lading. De onderwerpen die hij bezingt zijn uiteenlopend, van de relatie tot maatschappelijke problematiek. Dit alles weet hij in een licht en helder poëtische, originele vorm te gieten. Met sarcasme en (cynische) humor. Toch benoemt hij juist ook de schoonheid. Kortom: Siebe is een zeer veelzijdig liedschrijver.

Muziek

Horecalied

Wist jij veel

Oscar

Reviews

Door op 15/03/2020

Het contact met Siebe verliep uitstekend. Alle afspraken zijn nagekomen. I.v.m. het Coronavirus hebben we ook nog goed overleg gehad.
De sfeer tijdens het optreden was fijn, mooi, gezellig, informeel en intiem. De luisterliedjes zijn afwisselend ontroerend, mooi, speels. Ze dagen je uit tot nadenken, maar ook tot een (glim)lach. Met een kwinkslag kan Siebe een ontroerend moment omtoveren tot een luchtig moment, zonder te bagatelliseren. Het publiek was erg tevreden. iedereen heeft zijn nieuwste album besteld en er volgen waarschijnlijk meer aanvragen voor een huiskamerconcert uit dit optreden. Dank je wel Siebe!

Contact

Siebe Palmen, Kleinkunst, Akoestisch, Pop soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Siebe

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Siebe Palmen

Siebe Palmen is een solo-artiest uit Utrecht. Siebe Palmen maakt vooral muziek in de genres Kleinkunst, Akoestisch & Pop. Siebe Palmen heeft sinds de inschrijving op 02/03/2020 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Siebe Palmen klinkt als: Maarten van Roozendaal, Kiki Schippers, Randy Newman, Acda & de Munnik, Robert Long, Herman van Veen, Kommil Foo, . Het repertoire van Siebe Palmen bestaat uit alleen eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Siebe Palmen krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van één review.

Siebe Palmen hanteert een richtprijs van €0 - €200 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.