Shattered Dreams

  (7)
  • Band   /   Assen / Stadskanaal
  • #Akoestisch #Americana #Rock 'n Roll
  • Klinkt als Blackberry Smoke, Elvis, Judds, Rockcovers, Onverwachte gitaarsolo's
  • 14 geverifieerde boekingen

Indicatie €200 - €250

Stuur een persoonlijk bericht naar Shattered Dreams

Check beschikbaarheid
Shattered Dreams, Akoestisch, Americana, Rock 'n Roll band

Hallo,

Shattered Dreams is een duo uit het Noorden van het land.
We maken al jaren muziek, allebei in uiteenlopende projecten en via 1 van deze projecten hebben wij elkaar ontmoet.
Roger komt uit de wereld van hardrock en Sia uit de dans en top 40. Ons werd jaren geleden gevraagd akoestisch een optreden te verzorgen. Een uitdaging voor ons. Het pakte zo goed uit, dat we hebben besloten daar van te blijven genieten. Juist de combinatie van clean gitaarspel en onverwachte solo's, in een akoestische zetting, is verrassend.
Roger is een opvallende verschijning en weet als geen ander met zijn solo's iedereen mee te krijgen. Muziek maken is onze levensvisie en commercieel zijn ligt niet in onze aard. We moeten geld verdienen om te kunnen rijden.
Naast onze akoestische muziek maken we ook, als gitaristen, deel uit van de vrouwenrockband ( met dus 1 haan) Hounderhok. Ook een combinatie van een avond rustig starten met akoestische rock en eindigen met 4 vrouwen en 1 man met de rock formatie, Hounderhok, is een mogelijkheid.

De muziek die we maken met ons akoestisch duo Shattered Dreams, bestaat uit rock covers, vergeten liedjes uit de jaren 50 en 60, countrynummers, Johhny Cash, Elvis en vele andere.

We spelen akoestisch versterkt, met 2 gitaren en zang en we draaien onze hand niet om voor een heerlijk stuk rock & roll.
De nummers die we spelen brengen we op onze eigenwijze eigen wijze! We kunnen ingetogen zijn maar houden ook zeker van een feestje!

We spelen verzoeknummers als we van te voren weten wat , wie of welke stijl.

Bel ons en vraag wat en wie we zijn! We houden van gek en we passen ons aan aan ieder feest. Achtergrond is prima en een feestje maken is nog leuker.

Groet Sia en Roger / Shattered Dreams

Muziek

You're so Vain

Jackson

Your no good

Reviews

Door op 17/02/2019

Net als de vorige keer wederom een groot feest. Dit is een duo die zo goed de sfeer kan maken. Rustige opbouw en een knallend einde. Eigenlijk wil je gewoon niet dat ze stoppen. Zo gezellig en leuk.
Iedereen reageerde enthousiast. Ze spelen alle muziek. Maar de jaren 60/70 is echt top. Die stemmen samen klinken erg mooi.

Ik zeg snel een rede maken om een feest te verzinnen. Zodat jullie er weer bij zijn 👍🏻

Bedankt voor alles

Door op 27/08/2018

Wow, fantastic! Great communication and they really made our evening special by playing super sets and adjusting to the setting and the audience. We would definately book them again and can recommend them to anyone looking for some live music to liven up their party.

Door op 28/05/2018

Het contact verliep prima. Precies de muziek wat we zochten, en vele positieve reacties ontvangen.

Contact

Shattered Dreams, Akoestisch, Americana, Rock 'n Roll band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Sia

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Shattered Dreams

Shattered Dreams is een band uit Assen / Stadskanaal. Shattered Dreams speelt muziek in de genres Akoestisch, Americana & Rock 'n Roll. Shattered Dreams heeft sinds de inschrijving op 09/03/2017 in totaal 14 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Shattered Dreams klinkt als: Blackberry Smoke, Elvis, Judds, Rockcovers, Onverwachte gitaarsolo's. Het repertoire van Shattered Dreams bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Shattered Dreams krijgt 4.5 uit 5 sterren op basis van 7 reviews.

Shattered Dreams hanteert een richtprijs van €200 - €250 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.