Shabby Cabs

Indicatie €400

Stuur een persoonlijk bericht naar Shabby Cabs

Check beschikbaarheid
Shabby Cabs , Americana, Folk, Singer-songwriter band

De ervaren muzikanten Erik Volbeda en Wessel Vriesen, sinds 1999 spelen ze samen in succesvolle bands, richtten in 2015 Shabby Cabs op als duo. Inmiddels worden ze versterkt door bassist Friso Tillema en drummer Ron Komduur en de band speelt volgens 3voor12 “lekker in het gehoor liggende Americana”. Van huiskamers tot festival mainstages, Shabby Cabs is van alle markten thuis en heeft het vermogen om zich aan elke gelegenheid aan te passen. Met verschillende akoestische en elektrische gitaren, mandoline, mondharmonica en meerstemmige zang, zorgt Shabby Cabs ervoor dat elke luisteraar recht in het hart geraakt wordt.

Muziek

Doesn't Matter

Almost Gone

Lost

Reviews

Boek Shabby Cabs en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Shabby Cabs , Americana, Folk, Singer-songwriter band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Erik

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Shabby Cabs

Shabby Cabs is een band uit Groningen . Shabby Cabs speelt muziek in de genres Americana, Folk & Singer-songwriter. Shabby Cabs heeft sinds de inschrijving op 26/01/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Shabby Cabs klinkt als: Bruce Springsteen, Tom Petty & The Heartbreakers. Het repertoire van Shabby Cabs bestaat uit alleen eigen werk.

Shabby Cabs hanteert een richtprijs van €400 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.