Seven To One

  • Band   /   Zwolle
  • #Soul #Funk
  • Klinkt als Jason Mraz, Bruno Mars, Joss Stone

Indicatie €0 - €200

Stuur een persoonlijk bericht naar Seven To One

Check beschikbaarheid
Seven To One, Soul, Funk band

Wij zijn een band die bestaat uit negen muzikanten die bereid zijn om altijd een goed resultaat neer te zetten. Seven To One, een Funk/Soul band, bij elkaar gekomen door de muziekopleiding Artiest muziek op het Deltion College in Zwolle. Gedreven, met een liefde voor Soul & Funk muziek. Met plezier en liefde voor muziek staan wij op het podium, maar deze band speelt en creëert niet zomaar muziek, we voelen het. De band werkt hard om het beste resultaat neer te zetten tijdens optredens/studio sessies. We zetten altijd een prachtig eindresultaat neer waardoor wij ook een echte feestband zijn!

Met zijn allen zorgen wij ervoor dat er niet alleen strak gespeeld wordt, maar ook dat de feel van het nummer klopt. Soul en funkmuziek vraagt om veel gevoel. Dat proberen wij altijd over te brengen in de muziek. Het eindresultaat is uitstekend, wanneer je ‘’Seven To One’’ hoort spelen zal je zeker niet stil kunnen blijven staan.

Iedereen is goed op elkaar ingespeeld, dus opname dagen in de studio voorlopen voornamelijk vlekkeloos. Wanneer iets niet goed is, wordt dat meteen vermeld. Kritiek is welkom, omdat iedereen verbetering wilt. Van kritiek leer je ook heel veel vinden wij. Iedereen hier weet dat wanneer je streeft voor perfectie je altijd iets krijgt wat daarop lijkt! En het is ons doel om dat werkelijkheid te laten worden.

Reviews

Boek Seven To One en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Seven To One, Soul, Funk band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent -

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Seven To One

Seven To One is een band uit Zwolle. Seven To One speelt muziek in de genres Soul & Funk. Seven To One heeft sinds de inschrijving op 23/11/2016 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Seven To One klinkt als: Jason Mraz, Bruno Mars, Joss Stone. Het repertoire van Seven To One bestaat uit covers en eigen werk.

Seven To One hanteert een richtprijs van €0 - €200 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.