senavi

  • Soloartiest   /   Amstelveen
  • #Hip Hop
  • Klinkt als rap

Indicatie €2500 - €3000

Stuur een persoonlijk bericht naar senavi

Check beschikbaarheid
senavi, Hip Hop soloartist

Biografie Eklou Senavi
Eklou Senavi (1988) groeide op in een klein dorpje in het West Afrikaanse Togo. Op zijn vijftiende verhuist hij samen met zijn familie naar Nederland en komt terecht in een hele nieuwe wereld in Amsterdam-Oost.
De taalbarrière maakt het hem als Frans sprekende vrijwel onmogelijk om aansluiting te vinden met zijn leeftijdgenoten. In plaats van zich hierbij neer te leggen belooft Senavi zichzelf dat hij koste wat kost een mooie toekomst op zal bouwen en hij zijn grootouders, die hem hebben opgevoed, trots zal maken. Met volle overtuiging stort hij zich op zijn studie en muziek. Dankzij zijn ijzersterke focus en positiviteit lukt het hem om tijdens de zomer van 2014 zowel zijn diploma in Small Business te behalen als zijn eerste EP in eigen beheer via iTunes uit te brengen.
Gemotiveerd om verder te groeien als artiest, houdt Senavi zichzelf scherp door muziekworkshops te volgen en zijn netwerk binnen de media verder uit te breiden. Zijn kracht en talent is zijn veelzijdigheid, hij schrijft zijn eigen teksten en hij wil acteer- en presentatie workshops gaan volgen om zijn talenten verder te ontwikkelen.
Zijn autonome persoonlijkheid voert terug in zijn muziek. De tekst van de track ‘Sais Pas Coment’ laat zien dat hij niet bang is om zijn emoties over te brengen en om zijn persoonlijke verhaal te vertellen.
Niet bang zijn om te falen is zijn motto. Altijd blijven doorzetten, hoe zwaar het ook is. De missie: zoveel mogelijk mensen via zijn raps te bereiken die net als hij in een lastige situatie zitten of hebben gezeten, en om hen soms aan het dansen, en soms aan het denken te krijgen. Of het nu gaat om liefde, seks, geld, politiek ; geen onderwerp wordt gemeden.

Reviews

Boek senavi en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

senavi, Hip Hop soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - senavi

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over senavi

senavi is een solo-artiest uit Amstelveen. senavi maakt vooral muziek in de genres Hip Hop. senavi heeft sinds de inschrijving op 15/06/2014 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van senavi klinkt als: rap. Het repertoire van senavi bestaat uit alleen eigen werk.

senavi hanteert een richtprijs van €2500 - €3000 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.