Sebastiaan Hooft

  (7)
  • DJ   /   Amsterdam
  • #Techno #House #Tech house
  • Klinkt als Adam Beyer, Carl Cox, Amelie Lens, Michel de Hey, Dimitri, Charlotte de Witte, Erick E, Chris Liebing, Joseph Capriati en Peggy Gou
  • 7 geverifieerde boekingen

Indicatie €1150

Stuur een persoonlijk bericht naar Sebastiaan Hooft

Check beschikbaarheid
Sebastiaan Hooft, Techno, House, Tech House dj

Hou jij van events zoals Awakenings, DGTL en Loveland? Dan ben je bij Sebastiaan Hooft aan het juiste adres. Geïnspireerd door Adam Beyer, Carl Cox, Amelie Lens, Michel de Hey, Dimitri, Charlotte de Witte, Erick E, Chris Liebing, Joseph Capriati en Peggy Gou brengt hij je een hele avond techno. Van warm-up tot peak-hour. Hij werd in 2016 & 2017 uitgeroepen tot de DJ met de 'Hottest Club Night in the City' door DJ Guide en is een resident van ClubNL & Escape Amsterdam. Internationaal gezien is hij een van de featured artists op Resident Advisor. Sinds 2015 brengt hij muziek uit op zijn eigen label Redesign Records. Boek deze ervaren DJ voor je evenement, club avond of festival. Een van de best gewaardeerde artiesten op Gigstarter.

Muziek

Sebastiaan Hooft - Five (Or...

Sebastiaan Hooft - Mixtape ...

Reviews

Door op 21/05/2021

Afgelopen weekend (15-02-21) een livestream opgenomen namens FirstWave. Sebastiaan was één van de acht Dj’s die zijn performance kwam laten zien. Via Gigstarter contact opgenomen, wat snel en soepel verliep. Op locatie was Sebastiaan perfect op tijd en begon daarna snel met draaien. De set was professioneel en goed doordacht! We zullen in de toekomst vaker Sebastiaan vragen om bij ons te komen draaien!

We stay in touch.

Door op 22/06/2020

Sebastiaan kwam draaien op ons vriendenweekend. Heel prettig contact en we konden goed aangeven wat we wilden. Hij heeft daarin echt de verwachtingen overtroffen en een geweldige set verzorgd!

Door op 15/07/2019

Professional performance, knows how to adjust the music to the mood and also manages to create a magical vibe in the audience! He always has some surprises in store. Have booked and will book again. :-)

Contact

Sebastiaan Hooft, Techno, House, Tech House dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Sebastiaan

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Sebastiaan Hooft

Sebastiaan Hooft is een DJ uit Amsterdam. Sebastiaan Hooft draait muziek in de stijlen Techno, House & Tech house. Sebastiaan Hooft heeft sinds de inschrijving op 04/07/2016 in totaal 7 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Sebastiaan Hooft klinkt als: Adam Beyer, Carl Cox, Amelie Lens, Michel de Hey, Dimitri, Charlotte de Witte, Erick E, Chris Liebing, Joseph Capriati en Peggy Gou. Het repertoire van Sebastiaan Hooft bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Sebastiaan Hooft krijgt 4.9 uit 5 sterren op basis van 7 reviews.

Sebastiaan Hooft hanteert een richtprijs van €1150 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.