Seafire

  • Band   /   Groningen
  • #Rock #Britpop #Rock 'n Roll
  • Klinkt als Beatles, Rolling Stones, Led Zeppelin, Oasis, Nirvana, Smashing Pumpkins

Indicatie €100 - €300

Stuur een persoonlijk bericht naar Seafire

Check beschikbaarheid
Seafire, Rock, Britpop, Rock 'n Roll band

Seafire is een alternatieve rockband uit het noorden van Nederland. Na een experimentele start kwam eind 2016 hun eerste (titelloze) EP.

Begin 2017 wist Seafire zich voor het Groningse Rode Oortjes Festival en de Pop Groningen Talent Award te plaatsen. Vlak voor deze festivals maakte de band ook internationaal haar debuut met een succesvol live optreden in de legendarische Londense venue ‘The Dublin Castle’. Bij Rode Oortjes en de Pop Groningen Talent Award ontving de band complimenten voor het niveau van de composities. In een korte tijd volgden meer optredens en festivals, zoals: 'Het Lassie Toverrock Festival', 'Lola', 'Simplon' en 'Het Pakhuis'.

Achter de schermen is er hard gewerkt om de rest van 2017 tot een succes te maken zowel op het podium als in de studio: zo is er de single 'The Blue Sky' opgenomen bij Guido Aalbers, de bekende producer uit Zwolle die met grote namen heeft gewerkt (o.a. Coldplay, Queens of the Stone Age) en de Seafire EP tot een goed einde heeft gebracht. 'The Blue Sky' is kort na release opgepikt door de Indie chart van IndieXl; hoogste positie 6.

Muziek

Cross the Sea

The Blue Sky

Cliffhanger

Reviews

Boek Seafire en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Seafire, Rock, Britpop, Rock 'n Roll band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Sebastiaan

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Seafire

Seafire is een band uit Groningen. Seafire speelt muziek in de genres Rock, Britpop & Rock 'n Roll. Seafire heeft sinds de inschrijving op 29/12/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Seafire klinkt als: Beatles, Rolling Stones, Led Zeppelin, Oasis, Nirvana, Smashing Pumpkins. Het repertoire van Seafire bestaat uit covers en eigen werk.

Seafire hanteert een richtprijs van €100 - €300 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.