Saxeon

Indicatie €150 - €900

Stuur een persoonlijk bericht naar Saxeon

Check beschikbaarheid
Saxeon, Coverband, Entertainment, Akoestisch band

SAXEON is een professioneel duo, die zowel akoestisch speelt op saxofoon en accordeon bv. als loop-act, maar ook versterkt op keyboard/zang en saxofoon. Ze zijn in het bezit van een compacte licht- en geluidsinstallatie. Het repertoire is een mix van nummers uit vervlogen tijden en muziek van deze tijd van pop tot smartlap: Nederlandse- en Engelse amusementsmuziek, Tiroler muziek, popmuziek en easy listening, maar ook Oud-Hollandse en Ierse muziek. Ze zijn mobiel en daarom veelzijdig inzetbaar. Ze spelen altijd in op het publiek; voor ieder wat wils. De kleding wordt op wens aangepast aan het thema van het evenement. Zo zijn ze in de Kersttijd te zien als rendier, sneeuwpop of in Charles-Dickensstijl.

Muziek

Fatsdomino medley

Haushamer Ländler

Besame Mucho

Reviews

Boek Saxeon en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Saxeon, Coverband, Entertainment, Akoestisch band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Paul

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Saxeon

Saxeon is een band uit Enschede. Saxeon speelt muziek in de genres Akoestisch, Entertainment & Coverband. Saxeon heeft sinds de inschrijving op 07/09/2016 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Saxeon klinkt als: Saxofoon, Accordeon, Keyboard, Zang. Het repertoire van Saxeon bestaat uit alleen covers.

Saxeon hanteert een richtprijs van €150 - €900 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.